Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 13:05

Відмовився від алкоголю і схуд на 9 кг
3

Актор "Вар'яти-шоу" Максим Кравець схуднув за 3 місяці на 9 кг. Він зазначив, що його влаштовували форми та стан здоров'я, однак згодом з'явилася задишка, фізична та моральна втома.

"Спочатку я це списав на понеділок. Та коли прийшли аналізи і сказали: "Тобі скоро пізно буде займатися здоров'ям. А в тебе дружина, діти, "Вар'яти". Ти хочеш залишити їх сиротами?". І тоді почалося", - розповів учасник проєкту, який показує "Новий канал".

Спочатку Кравець відмовився від спиртних напоїв.

"І після цього моя вага знизилась зі 126 кг до 117 кг. Без дієт та фізичних навантажень. Харчування поки що не змінилося. Я лише скоротив частоту прийомів їжі з 5 разів на добу до 3, але порції стали більшими. А ще перестав їсти після 19:00. Зі спортом складніше. З'ясувалося, якщо 25 років себе запускати, то спорт починаєш ненавидіти ще під час переодягання, коли з тебе тече Ніл. Зал відвідую 5 разів на тиждень. У понеділок, середу та п'ятницю – силові тренування, у вівторок та четвер – кардіо, басейн, футбол, сквош", - розповів чоловік.

Актор схуд на 9 кг
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Актор схуд на 9 кг
Актор схуд на 9 кг

Також актор привчається до дисципліни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Почуття гумору в нього від мене": актор "Вар'яти-шоу" розповів, як виховує первістка

"Прокидаюся рано і лягаю спати рано. До речі, тренування відвідую з 7:00 до 08:15. Після них день неймовірно плідний. Не переслідую чітких цілей на зразок "мати сексуальне тіло". Брешу, хочу мати таке тіло, бо в мене його ніколи не було. Адже в 1990-ті з такими тілами були проблеми. Насправді, хочу бути здоровим", - додав Кравець.

"Вар'яти-шоу" знімали без глядачів, а потім за допомогою режисерів монтажу "начаклували" повну залу людей. Глядачі "Нового каналу" побачать 3 прем'єрні спецвипуски "Вар'яти-шоу" і познайомляться з новими акторами – стендап-коміками Святославом Марченком та Максимом Кравцем.

Зараз ви читаєте новину «Відмовився від алкоголю і схуд на 9 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути