Ексклюзиви
середа, 16 грудня 2020 20:31

Під час зйомок 5-го сезону "Вар'яти-шоу" замість глядачів були гримери та стилісти

Під час зйомок 5-го сезону "Вар'яти-шоу" замість глядачів були гримери та стилісти
Акторам було поставлено завдання - виглядати так само, як в попередніх сезонах. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

"Вар'яти-шоу" знімали без глядачів, а потім за допомогою режисерів монтажу "начаклували" повну залу людей.

Глядачі "Нового каналу" побачать 3 прем'єрні спецвипуски "Вар'яти-шоу" і познайомляться з новими акторами – стендап-коміками Святославом Марченком та Максимом Кравцем.

"Звісно, ми не хотіли наражати на небезпеку глядачів. Тому одразу прийняли рішення, що цей сезон ми знімаємо з порожнім залом. Що стосується персоналу, то всі на майданчику дотримувалися санітарно-гігієнічних норм", – розповідає виконавча продюсерка "Вар'яти-шоу" Катерина Притула

В зал посадили стилістів та гримерів. Саме ці глядачі створювали атмосферу – видавали реакції та аплодували.

"В ефірі ми покажемо змонтовані випуски з глядачами попередніх сезонів. Режисерам монтажу довелося трішки "почаклувати", щоб органічно поєднати відео з акторами та повним залом", – каже Катерина.

"Спочатку ми зібрали всі кадри глядачів з попередніх сезонів. Вийшов великий мікс. Потім вручну додавали кожний сміх та оплески. До речі, плани Сергія Притули з глядачами минулого сезону злетіли. Адже там він був на милицях. Довелося брати лише з першого, другого та третього сезонів. А ще в нас не було "чистих кадрів глядачів", щоб ми поставили їх до стендап-коміків. Тому для них використали перебивки", - розповідає старший режисер монтажу шоу Костянтин Комішанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У телешоу визначили, скільки відсотків жінок бояться стосунків з красивими чоловіками

Акторам поставили завдання: виглядати так само, як у попередніх сезонах. Комусь довелося вкорочувати бороду, а комусь – корегувати зачіску.

Дружина актора "Вар'яти-шоу" Володимира Жогла Ірина у соціальних мережах опублікувала привітання первістку з Днем сина та вперше показала його фото. Жінка поділилася з підписниками зворушливим листом, який адресований 2-місячному сину Остапу.

Зараз ви читаєте новину «Під час зйомок 5-го сезону "Вар'яти-шоу" замість глядачів були гримери та стилісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути