четвер, 10 грудня 2020 17:25

"Як ми жили без тебе?" - дружина Володимира Жогло написала зворушливий лист сину

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Ірина вперше показала фото сина
Ірина вперше показала фото сина

Дружина актора "Вар'яти-шоу" Володимира Жогла Ірина у соціальних мережах опублікувала привітання первістку з Днем сина та вперше показала його фото. Жінка поділилася з підписниками зворушливим листом, який адресований 2-місячному сину Остапу.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Ірина вперше показала фото сина
Ірина вперше показала фото сина

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про Бората використали для реклами країни

"Наше мале, пахуче сонечко. Як ми жили без тебе? Твоє народження – найкраще, що трапилося в нашому житті. Коли ти народився, в мене не було можливості взяти тебе на руки. Першим взяв тебе тато. Ніколи не забуду його збентежені очі, які дивилися на твої руки, ноги, очі. Зараз кожен день розпочинається з твоєї усмішки та теплих обіймів. Моє серце мліє від твоїх успіхів. У твоєму погляді щаслива безтурботність. Ти так швидко ростеш, що іноді не помічаю, коли ти встиг перерости чергову сорочку. Можливо, через багато років ти прочитаєш цього листа і зрозумієш, що для нас ти завжди будеш маленьким, солодким, пахучим хлопцем. Любимо тебе більше, ніж можна любити. Твої батьки", - написала Ірина в Instagram.

Співачка і фронтвумен гурту The Hardkiss 30-річна Юлія Саніна показала кадри з відпустки. Після фіналу шоу "Танців із зірками" артистка полетіла відпочивати із сім'єю. Зірка поділилася знімками в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Як ми жили без тебе?" - дружина Володимира Жогло написала зворушливий лист сину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути