пʼятниця, 03 вересня 2021 12:39

"Відчуття, що ми живемо в пеклі". Репер із вагітним животом розлютив користувачів мережі
5

Американський реп-виконавець 22-річний Монтеро Ламар Гілл, ценічне ім'я Lil Nas X, опублікував незвичні знімки. Він узяв участь у фотосесії для глянцю People.

На світлинах, опублікованих на сайті видання та в Instagram, позував із "вагітним" животом. Так музикант анонсував дебютний альбом Montero. Він називає його "своїм первістком" і порівнює процес створення і випуску із вагітністю.

Репер Lil Nas X здивував мережу "вагітними" знімками
Фото: instagram.com/lilnasx
Так репер анонсував дебютний альбом
"Вагітний" живіт репера виглядає дуже реалістичним
Репер Lil Nas X здивував мережу "вагітними знімками"
Репер Lil Nas X здивував мережу "вагітними знімками"

У коментарях більшість користувачів мережі не оцінили таку рекламну кампанію:

"Куди котиться світ?", "Що відбувається в цьому шаленому світі?", "Це неправильно та обурливо", "Божевілля", "Відчуття, що ми живемо в пеклі", "Любий Ісусе, що сталося із цим світом?", "Це тупо".

А фани й зіркові друзі виконавця підтримали його. Вони жартували під фото й вітали з дебютною платівкою:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наомі Кемпбелл зізналася, чим пожертвувала заради кар'єри

"Було так важко тримати це в таємниці. Я радий за тебе", "Можна я буду нянькою?", "Я скоро буду дядьком", "Ти постійно мене приємно дивуєш".

Американський репер Lil Nas X і креативна компанія MSCHF із Брукліна розробили "сатанинське взуття" - Satan Shoes. У виробництві кросівок використали людську кров, яку здали шість працівників компанії. Згодом компанія Nike подала до суду на артколектив. Юристи компанії стверджують, що MSCHF порушили товарний знак, адже за концепцію вони взяли кросівки Nike Air Max 97.
Суд заборонив продаж, але майже всю партію в 666 пар розкупили. Артколектив погодився відкликати взуття в рамках юридичного врегулювання із Nike. Умови угоди дають можливість викупити кросівки в тих, хто вже його придбав, за початковою роздрібною ціною - $1018.

Зараз ви читаєте новину «"Відчуття, що ми живемо в пеклі". Репер із вагітним животом розлютив користувачів мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути