четвер, 01 листопада 2012 11:00

Весільну сукню Анджеліні Джолі зшиє подруга Міка Джаггера

Весільну сукню Анджеліні Джолі зшиє подруга Міка Джаггера
У жінок досить тісні дружні стосунки Фото: rudata.ru

За даними журналу Grazia, дизайном вінчального вбрання Анджеліни Джолі займеться модельєр Лорен Скотт. Зрозуміло, десятки кутюр'є були б раді запропонувати свої послуги, але Анджеліна воліла зробити досить оригінальний вибір.

Як відзначають світські оглядачі, Джолі не перша зірка, яка вирішила бути оригінальною. Так, Наталі Портман у свій час зупинилася на сукні від бренду Rodarte.

"Звичайно, вона могла б вибрати когось з найзнаменитіших дизайнерів планети. Але для Анджеліни це не важливо. Їй потрібна людина, якій вона може довіряти, а Лорен вона дійсно довіряє", - повідомило джерело з оточення актриси.

До речі, Джолі вже не раз з'являлася на червоній килимовій доріжці в моделях від Скотт. А Лорен, яка відома не тільки як модельєр, але й кохана Міка Джаггера, чудово розбирається в зоряній моді. Плюс до всього модельєр живе в особняку поряд з апартаментами Анджеліни і Бреда в Річмонді. І схоже, у жінок не тільки ділові, але досить тісні дружні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі схудла через спеціальну дієту, а не гепатит С

Нагадаємо, з моменту оголошення про заручини Джолі і Пітта минуло вже майже півроку. Однак пара так і не повідомила, коли і де планується провести весілля. Один час активно циркулювали плітки про розкішне торжество, яке має відбутися в одному із замків Провансу. Однак офіційно ця інформація не підтверджена.

Зараз ви читаєте новину «Весільну сукню Анджеліні Джолі зшиє подруга Міка Джаггера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути