субота, 26 липня 2008 13:27

Весілля соліста групи "Корні" закінчилося бійкою (ФОТО)
10

Неприємним інцидентом завершилося вчорашнє весілля соліста групи "Корні" Олександра Берднікова. Хіба може справжня циганська гулянка обійтися без бійки? Звичайно, ні, адже цигани - народ гарячий.

Живим тому доказом стала колотнеча між гостями на весіллі Олександра з його обраницею, 19-річною студенткою з Ростова Ольгою.

Свідок нареченої, молодої гарячий ромал, добряче випивши, почав чіплятися до кожної більш-менш симпатичної дівчини на святі. Гість відверто розпускав руки, лапаючи кожну циганку. Але одна з обурених такою поведінкою дівчат не розгубилася і про все розповіла своєму братові. Тут-то все і почалося. Гості, які годину тому мало не оголосили себе ріднею і піднімали заздоровні тости, вже щосили орудували кулаками.

Дзвін келихів змінився дзвоном у вухах і хрускотом кулаків. Родичі лупили один одного щосили, розмахували кулаками, як на рингу. Колотнеча нагадувала сцену з малобюджетного бойовика. П"яний родич нареченої, який, власне, і затіяв бійку, не угамовувався.

Гості вийшли з ресторану і продовжили бійку прямо на Ленінському проспекті.

Співробітники міліції, які патрулювали по сусідству, відреагували оперативно. Призвідник бійки був вмить знешкоджений.

Тим часом наречені усамітнилися: паралельно бійці відбувався інший, не менш характерний для циганських гулянь ритуал. Винесення честі - саме так називають гості засвідчення нетронутості нареченої.

Речовим доказом тому стала "мічене" простирадло, що продемонстрували родичам. Після виконаного подружнього обов"язку молодята повернулися настільки задоволені, що навіть бійка не затьмарила їхнього сімейного щастя, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Весілля соліста групи "Корні" закінчилося бійкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути