Ексклюзиви
пʼятниця, 01 грудня 2017 11:57

Ведучі ICTV попросили про допомогу хворим дітям замість подарунків на день народження

Ведучі ICTV попросили про допомогу хворим дітям замість подарунків на день народження
Ведучий Антон Равицький просить допомогти хворим дітям

Ведучі програми "Ранок у Великому Місті" на ICTV Антон Равицький і Павло Казарін на початку зими відзначають свої дні народження. Як і минулого року, вони звернулися з проханнями замість подарунків для них перерахувати гроші хворим дітям.

"Разом з Українською Біржею Благодійності я збираю гроші, щоб подарувати хлопцеві з хворим серцем можливість насолоджуватися цим світом якомога довше. Зробіть мені такий подарунок, будь ласка. Хлопцеві 17 років. Треба допомогти, адже попереду у нього стільки всього – життя, пригоди, робота, сім'я", – попросив Антон Равицький, який відзначає свій день народження 1 грудня.

Через кілька днів Антон оголосив, що кошти на лікування 17-річного Владислава зібрані. У відео на своїй сторінці ведучий подякував всім небайдужим за допомогу і закликав допомогти іншим дітям.

День народження Павла Казаріна – 3 грудня. Він просить допомогти 5-річному Євдокиму, у якого проблеми з серцем.

"У неділю мені стукне 34. Коли був маленьким – чекав у цей день чудес. Дивом вважалася іграшка. Ніколи не розумів, коли бажали здоров'я. Іграшок не було, а здоров'я – хоч відбавляй. У Євдокима все навпаки. Йому п'ять і він теж чекає чудес. Тільки у нього порок серця. Йому потрібні не іграшки. Йому потрібні два імпланти. Якщо їх не поставити – протягне максимум рік. В інституті Амосова пацана поставлять на ноги. Якщо сім'я купить два стенти для легеневої артерії. Тільки сім'я це не потягне. У Євдокима лише мама-одиначка і дідусь з бабусею. Втім, ні. У хлопця є ми. Чорта з два ми його віддамо. Знаєте, я знову вірю в чудеса. Мені потрібні ці два чортових стента. А нам всім потрібен цей хлопчик. Друзі, подаруйте мені на день народження життя Євдокима. Він теж повинен відсвяткувати свої 34", – написав Казарін на своїй сторінці.

2-річна Дарина Огілько з Черкас чекає на пересадку кісткового мозку. В неї діагностували лімфобластну лімфому В-клітини. Дитина перебуває в клініці Охматдит. Донором буде її мама 22-річна Яна. На ліки для операції потрібно 40 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Ведучі ICTV попросили про допомогу хворим дітям замість подарунків на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути