Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 10:16

Ван Дамм святкуватиме День Народження в Києві

Ван Дамм святкуватиме День Народження в Києві

Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм збирається приїхати в Києв, щоб відсвяткувати свій ювілей - 50 років. На українську гулянку зірка привезе із собою родину: дружину Гледіс Португез, спільних з нею дітей - 23-річного сина Крістофера і 20-річну доньку Біанкі, і маму Еліану.

Платити за банкет на День Народження зірки буде його друг - власник компанії TOP-Ukraine Олександр Оніщенко. Бізнесмен збирається влаштувати свято по повній програмі.

"Ми сьогодні вже поговорили з Жан-Клодом. Вирішили, що як тільки вони будуть готові вилітати, я відправлю за ними літак", - розповів Олександр.

За його словами, в понеділок у Ван Дамма не вийшло вилетіти, оскільки він вирішував питання зі здоров'ям мами, ходив з нею в клініку.

"Але до вечора ми зателефонували, з'ясувалося, що вже все гаразд, і у вівторок після обіду вони прилетять сюди з Брюсселя. Вони перебуватимуть в готелі, а відзначати збираємося в одному зі столичних ресторанів і, можливо, Ван Дамм залишиться тут до п'ятниці", - розповів Оніщенко.

Також Оніщенко розповів що не знає, як актор збирається відрекомендувати Олену Кавєріну, перекладачку, яку йому записали в наречені, а сам актор називав її подругою.

Нагадаємо, раніше актор говорив, що його п'ята дружина Гледіс - єдине кохання,

"Вона надійна, як гавань, у яку можна повернутися із будь-яких життєвих негараздів. Іншої такої немає. Це єдина жінка, яку не цікавлять гроші. Із нею я не укладав шлюбного контракту", - говорив Ван Дамм.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Ван Дамм святкуватиме День Народження в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути