понеділок, 02 серпня 2021 23:46

Валерія Крук розповіла, як перестала палити

Валерія Крук розповіла, як перестала палити
Фітнес-модель Валерія Крук поділилася, як перестала палити. Фото: instagram.com/valeriyakruk

Фітнес-модель і телеведуча 42-річна Валерія Крук поділилась з підписниками в Instagram, як вона перестала палити.

Ведуча одразу зазначила, що ніколи не курила щодня і тим більше по пачці сигарет. Але, щоб знизити загрозу розвитку серцево-судинних захворювань, курцям необхідно повністю відмовитися від куріння, а не просто скоротити число викурених сигарет.

"Люди, які викурюють навіть всього одну сигарету на день, все одно мають на 50% більше шансів отримати проблеми з серцем і на 30% збільшують шанс роздобути інсульт, ніж ті, хто ніколи не курив. За словами вчених, для подібних захворювань не існує "безпечного рівня" куріння. Однак, за словами лікарів, курці, які скорочують кількість викурених сигарет, або переходять на електронні з більшою ймовірністю кинуть назавжди", - написала Крук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непростий період - Slavia розповіла, чим займається після розлучення з Dzidzio

Валерія перерахувала її особисті варіанти боротьби з палінням. Вона зізналась, що книга "Легкий спосіб кинути палити" Аллена Карра їй не допомогла. Також модель згадала про кодування і сказала, що в більшості випадків цей спосіб дієвий.

Щодо себе, то Валерії допомогли позбутися шкідливої звички електронні сигарети.

"Вейп. Ось мій порятунок. Коханий подарував мені вейп з наповнювачами без нікотину, і я звичайно перший час курила його всюди! У машині з відкритих вікон просто валив дим. Здавалося, що за кермом їде 50 Cent, але мені було смачно і це нагадувало кальян! Я курила його в ванній і навіть в спальні, лежачи в ліжку. А потім ... потім мені просто набридло!",- додала Крук.

Фітнес-модель Валерія Крук і далі тішить шанувальників пікантними фото в Instagram. Крук демонструє струнку фігуру, позуючи у відвертих купальниках, і радить підписникам вести здоровий спосіб життя.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Крук розповіла, як перестала палити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути