Ексклюзиви
понеділок, 13 серпня 2012 10:20

Валерій Леонтьєв через пограбування втратив голос

Валерій Леонтьєв через пограбування втратив голос
Актор сильно переживає Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний російський виконавець Валерій Леонтьєв сильно переживає з приводу свого пограбування. Дійшло до того, що з'явилася інформація про зникнення голосу іменитого артиста.

Зараз в Інтернеті "гуляє" список викрадених речей Валерія Леонтьєва, які в сумі тягнуть на кілька мільйонів рублів. Однак сам популярний виконавець вважає за краще не коментувати цю інформацію. Днями ж взагалі з'явилася новина, що Леонтьєв так переживає з приводу втрати речей і, як наслідок, грошей, що втратив голос.

Як передає "Собеседник", про втрату голосу повідомив близький друг популярного артиста Олександр Богданович. Але навіть ця обставина не завадила Леонтьєву вийти на сцену до своїх численних шанувальників: "Валерій Якович, звичайно, дуже переживав. Але зібрав усю силу волі в кулак і мужньо вийшов на сцену. Глядачі навіть не помітили, що коїться на душі артиста. Хоча від хвилювання Валерій Якович забував рядки пісень".

Нагадаємо, наприкінці липня московську квартиру співака Валерія Леонтьєва пограбували. Невідомі викрали велику суму грошей, призначену на декорації для концертів, сценічні прикраси виконавця та інші цінності. Сам виконавець під час пограбування перебував на чорноморському узбережжі, де у нього проходили гастролі.

Незабаром Валерій Леонтьєв підтвердив, що його квартиру обікрали, і навіть розповів подробиці події. "У мене сьогодні вкрали п'ять мільйонів рублів. Я зберігав їх вдома, тому що ці гроші ось-ось повинні були знадобитися, я планував витратити їх на оновлення декорацій і костюмів, призначених для осінніх сольних концертів у Кремлі. Також у мене вкрали дорогий годинник, оброблений діамантами, і кілька дорогих ювелірних прикрас, які я вдягаю на сцену. Багато з них також були з діамантами", - розповів в одному з інтерв'ю засмучений співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Леонтьєва вкрали 160 тисяч доларів

Незважаючи на таку велику крадіжку і засмучення у зв'язку з нею, Леонтьєв намагався триматися і філософськи зазначив: "Звичайно, це неприємно і ці гроші, зрозуміло, були незайвими. Я спонсорською допомогою у своїй творчості не користуюся, всі гроші заробляю чесно. Але все-таки це просто грошова втрата. Могло бути і гірше. Зрештою, я міг опинитися вдома і зараз, можливо, уже не жив би на цій землі".

Зараз ви читаєте новину «Валерій Леонтьєв через пограбування втратив голос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути