понеділок, 14 травня 2012 13:48

Валерія Леонтьєва запідозрили у вживанні морфію

Валерія Леонтьєва запідозрили у вживанні морфію
Співак нібито коле собі наркотик через болі в колінах Фото: blogs.mk.ru

Популярний виконавець Валерій Леонтьєв нібито коле собі морфій перед виступами через страшні болі в колінах, заявила композитор Світлана Кулеміна. Сам співак спростовує всю інформацію.

Скандал вибухнув після того, як в ефірі одного з центральних телеканалів Росії вийшла програма, де Світлана Кулеміна заявила на адресу Валерія Леонтьєва, що артист нібито коле собі морфій перед концертами, тому як страждає на сильні болі в колінах. Більше того, її слова супроводжувалися відеосюжетом, де цей самий укол Леонтьєву робить Пугачова, що підводить примадонну практично під кримінальну статтю. У результаті Валерій Леонтьєв, а заодно і Лайма Вайкуле, Лариса Доліна і та ж Алла Пугачова так образилися, що можна не сумніватися в передчасному завершенні кар'єри Кулеміної.

Проте сам Валерій категорично спростовує цю інформацію. Він заявив, що з Кулеміною бачився рази три. "А нещодавно вона зайшла до мене в гримерку з проханням разом сфотографуватися. Звідки ж я міг знати, що це фото і послужить доказом наших нібито близьких стосунків?" - перебуває в шоці артист. Леонтьєв прокоментував і використання морфію: "Я ж не божевільний, лікувати коліна наркотичними знеболюючими. Тим більше при такому графіку роботи, коли я за травень повинен дати на Далекому Сході і в Сибіру 20 концертів, відмахав відстань в 15 тисяч кілометрів. Я ж просто помру , якщо ще буду морфієм лікуватися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерій Леонтьєв з дружиною проспали нічну дискотеку на Ібіці

Леонтьєв підтвердив, що страждає на болі в колінах, однак вони не настільки сильні, щоб йому була потрібна допомога знеболюючих. "Я робив кілька років тому операцію на меніску, а під час відпустки, яку проводжу в Майамі, намагаюся показатися лікарю і підлікуватися. Але щоб співати на знеболюючих препаратах! Я, звичайно, фанат своєї справи, але я ж не божевільний самогубець! Так що ні морфій я собі не колю, ні кров християнських немовлят заради збереження молодості і здоров'я не п'ю!" - обурюється виконавець.

Примітно, що сама Світлана Кулеміна запевняє, що вона на адресу Валерія Леонтьєва нічого подібного не говорила, а висловилася про морфій взагалі, проте журналісти програми змонтували її слова і наклали на сюжет, що стосується популярного співака. "Я дуже люблю цього артиста. Мене просто підставили, от і все", - заявила композитор.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Леонтьєва запідозрили у вживанні морфію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути