пʼятниця, 01 лютого 2013 17:56

Валентина Семенюк-Самсоненко передумала розлучатись з чоловіком — ЗМІ

Валентина Семенюк-Самсоненко передумала розлучатись з чоловіком — ЗМІ
Подружжя стверджує, що у них все добре Фото: tabloid.pravda.com.ua

Колишня голова Фонду держмайна Валентина Семенюк та мільйонер Віталій Самсоненко подолали сімейні труднощі, і знову називають себе родиною. Іще наприкінці минулого року вони казали, що їхній шлюб уже навряд чи врятувати і збиралися у січні офіційно розлучитися. Пані Валентина навіть подала заяву у Печерський РАГС Києва та попросила ліквідувати у паспорті припис до її прізвища, повідомляє ТСН.

Але тепер Семенюк-Самсоненко уже в доброму гуморі та має гарний вигляд. Вона каже, що веде здоровий спосіб життя і займається спортом. На особисте життя не скаржиться і її чоловік.

"У нас все нормально, все добре", - розповів Віталій в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"У нас все добре. У мене нормальні стосунки і з дітьми, і з чоловіком. Я ще раз кажу, у нас все добре", - підкреслила Валентина Семенюк-Самсоненко.

А між тим в кінці грудня подружжя виставило на продаж свою спільну оселю. Квартира має 210 квадратних метрів, три кімнати, дві ванни. За все це просять $730 тисяч.

Останні півроку тут господарюють Санта Дімопулос та Володимир Самсоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семенюк та Самсоненко продають спільну квартиру за $730 тисяч

Подейкують саме гучне італійське весілля Санти і Володимира поставило крапку у стосунках Семенюк і Самсоненка. Дружину батька нареченого на свято просто не покликали. Мовляв нареченій вона не припала до душі.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Семенюк-Самсоненко передумала розлучатись з чоловіком — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути