вівторок, 25 вересня 2012 14:41

Володимир Самсоненко спалив машину першої дружини і хоче забрати сина

Володимир Самсоненко спалив машину першої дружини і хоче забрати сина
Новоспечений чоловік Санти Дімопулос піднімав руку на дружину Фото: blik.ua

Днями одна з солісток "ВІА Гра" Санта Дімопулос вийшла заміж за бізнесмена Володимира Самсоненка. Програма Подробности-"Неформат" розшукала неформатні подробиці особистого життя нареченого. Зокрема журналісти з'ясували, що Володимир спалив автомобіль своєї колишньої дружини Аліни Мальцевої, яка народила йому сина Микиту.

"Перше кохання, перші стосунки. Мені було 17 років. Йому 21. Ми познайомилися в Криму в Коктебелі. Все було дуже добре. Справжні стосунки, без грошей, без фальші. Не витримали наші стосунки випробування грошима. Коли тато Вови, Віталій Володимирович одружився з Валентиною Петрівною, буквально через два місяці ми розлучилися", - розповіла екс-дружина.

Коли свекор одружився з колишньою главою Фонду Держмайна - Валентиною Семенюк - у Аліни почалися конфлікти з чоловіком.

"Він підняв на мене руку. Не просто підняв руку, а в мене є документи про те, що я лежала в лікарні", - зізналася дівчина.

У висновку лікаря зазначалося: "Була збита чоловіком. Відзначалася втрата свідомості, блювання. Гостра, закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку. Забій грудної клітини, лівої нирки, удари і садна обличчя, голови, тулуба та кінцівок".

Мальцева зараз живе в харківській "хрущовці" з сином і матір'ю. Після розлучення Володимир через суд вирішив відібрати Микиту у матері. А згорілий автомобіль - це помста.

"Єдиний підозрюваний, єдина людина - мій колишній чоловік!", - відзначає Аліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Семенюк-Самсоненко пообіцяла не лізти в сімейне життя Санти і Володимира

Володимир ось уже два роки не допомагає ані екс-дружині, ані своєму синові. Телефон новоспеченого нареченого не відповідає. А мачуха в чужі стосунки не втручається - за контрактом.

"У мене з чоловіком шлюбний контракт, у якому чітко написано, що ми не втручаємось в дії дітей. Вони самостійно вирішують свої питання. В цій ситуації я можу сказати так: хай вони самі між собою... Не повинні ділити сина", - наголосила Валентина Семенюк-Самсоненко.

Але поділ Микити триває. Суд залишив сина з матір'ю. Володимир - проти і подав апеляцію.

/media/video/457611/1_457611.mp4

Зараз ви читаєте новину «Володимир Самсоненко спалив машину першої дружини і хоче забрати сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути