середа, 29 вересня 2010 14:12

Вагітна Мерайя Кері впала під час виступу (ВІДЕО)

Вагітна Мерайя Кері впала під час виступу (ВІДЕО)

Співачка Мерайя Кері, яка своєю появою на сцені з кожним разом тільки підігріває чутки про можливу вагітність, осоромилася під час чергового виступу.

Артистка, виступаючи на високих шпильках, втратила рівновагу і приземлилася на своє м"яке місце. На допомогу прийшли танцюристи з її колективу. Вони підхопили діву і повернули у вертикальне положення.

Але казус аніскільки не збентежив зірку. Замість того, що б перервати виступ і відправитися до гримерки, Мерайя постаралася перевести неприємну ситуацію в жарт.

"Я зробила це спеціально", - заявила вона зі сцени.

Але все-таки незручне взуття Кері зняла і продовжила виступ вже босоніж, пише таблоїд The Sun. Що набагато прийнятніше для дівчини в її стані. Адже якщо вірити чуткам, незабаром Мерайя стане мамою. А своїм багатошаровим одягом вона тільки підігріває розмови.

 

Проте може виявитись, що пліткарі і помилилися, і зірка просто напросто набрала зайві кілограми. Прихильники були здивовані змінами, що відбулися з фігурою співачки. Останнім часом вона додала у вазі не менше 20 кілограмів.

Доречно зауважити, це вже не перший конфуз зірки цього року на концерті. Мерайя Кері була за декілька сантиметрів від того, щоб сісти на голову своєму танцюристові. Поп-діва повинна була спускатися зі стелі, сидячи на білих гойдалках. Внизу її підстраховував танцюрист, який заради безпеки артистки мав її зловити і акуратно поставити на сцену.

Чоловік, розкинувши руки в сторони, встав просто під артистку, а не трохи позаду неї. У результаті співачка ледь не сіла йому на голову. А пишна спідниця артистки повністю приховала голову танцюриста, який, ймовірно, навіть встиг розгледіти принади Мерайі під вбранням.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Мерайя Кері впала під час виступу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути