пʼятниця, 06 листопада 2009 15:30

Мерайя Кері перестала слідкувати за фігурою (ФОТО)
5

Співачка Мерайя Кері перестала замислюватися над своєю вагою. Останні фото з пляжу Малібу, де співачка знімає кліп для свого нового синглу "HATEU", продемонстрували у всій красі її зайві кілограми. По ходу сюжету Мерайя переодягається з чорного купальника в білий, але нічого не змінюється, недоліки фігури не виходить приховати. Видно, що справи з фігурою у співачки дуже погано.

У березні 2008 року вона виглядала дуже стрункою, завдяки щоденному плаванню в басейні. Але потім вийшла заміж, зайнялася роботою над новим альбом і часу на фігуру зовсім не залишилося, повідомляє delfi.lv.

Як повідомляося раніше, Шлюб Мерайї Кері знаходиться на межі розриву через розгульний спосіб життя співачки і небажання мати дитину.

Чоловік Кері американський репер і актор Нік Кеннон лютує, коли його дружина пропадає на різних світських заходах, що призвело до напружених відносин подружньої пари.

"Вони люблять одне одного, але проблеми, що з"явилися, починають позначатися на їхньому шлюбі. Чоловік вимагає, щоб Мерайя припинила свої гулянки. Однак вона поки що не піддається вихованню", - сказало анонімне джерело, близьке до пари.

За матеріалом: The DailyMail, Тренд, Dailyshow

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері перестала слідкувати за фігурою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути