четвер, 03 березня 2011 11:33

Вагітна Лобода зробила відверті фото і відмовилась від косметики

Вагітна Лобода зробила відверті фото і відмовилась від косметики

Співачка Світлана Лобода, якій тривалий час вдавалося приховувати вагітність, прокоментувала свою появу на одному зі світських заходів у прозорій чорній сукні, яка підкреслювала живіт співачки, а також поділилася планами на майбутнє.

"Своїм зовнішнім виглядом мені хотілося розвіяти всі чутки і здогадки, заявити про нинішній стан, знявши всякі питання. Хотілося підібрати наряд, який би підкреслив зміни в моїй фігурі. Мене надихнув фільм "Чорний лебідь" з Наталі Портман у головній ролі. Дизайн сукні придумали з моїми подругами", - сказала вона.

За словами співачки, яка здобула славу, зокрема, використовуючи прийоми епатажу, вона вже встигла взяти участь у відвертих зйомках, будучи вагітною.

"Було чотири зйомки для глянцевих видань в Україні та Росії, одна з них досить провокаційна. Цей журнал з'явиться найближчим часом", - заявила Лобода.

Зірка відзначила, що спеціально попросила лікаря не розкривати стать дитини.

"Близькі весь час намагаються вгадати, хто ж народиться, за прикметами. Думки розділилися. Мама каже, що буде хлопчик. Причому активний і темпераментний. Живіт у мене гострий, що нібито свідчить на користь хлопця. Для мене головне, щоб він був здоровенький. Стараюся все для цього робити. Слухаю маму і бабусю. Намагаюся не користуватися косметикою, не фарбую волосся, не ношу каблуки. Нічого для малюка заздалегідь не купую", - сказала вона, додавши, що за час вагітності набрала лише 7 кілограмів.

Виконавиця також зазначила, що не бажає вдаватися в подробиці про батька дитини. Відомо лише, що це хореограф її балету і директор.

"З Андрієм ми разом вже два з половиною роки. Я принципово не хочу виставляти наші стосунки. Бережу особистий простір", - зазначила вона, додавши, що спеціально просила доктора поки не говорити про стать дитини.

За кілька тижнів після пологів співачка планує вийти на сцену. На квітень у неї вже заплановані сольні концерти. Вихованням дитини, очевидно, займатиметься мати співачки.

"А ми з Андрієм працюватимемо, щоб дати своїй дитині все найкраще", - розповіла вона.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Лобода зробила відверті фото і відмовилась від косметики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути