понеділок, 15 квітня 2013 12:15

Вагітна Кім Кардаш'ян, Бред Пітт і голі сідниці: у США вручили MTV Movie Awards
23

Кім Кардаш’ян
Фото: Фото: Reuters
Кім Кардаш’ян і Кайлі Дженнер

Напередодні в Лос-Анджелесі пройшла традиційна церемонія вручення нагород MTV Movie Awards. Як зазвичай, безліч актрис блиснули на шоу ефектними і оригінальними вбраннями, кілька зірок влаштували феєричні перфоманси, а переможці ледь не зі сльозами на очах дякували шанувальникам за підтримку.

На одній із найбільш забавних голлівудських церемоній титули "Кращий актор" і "Краща актриса" ще раз отримали Бредлі Купер і Дженніфер Лоуренс. Крім того, парі дісталася нагорода в категорії "Кращий поцілунок".

Вперше за останні п'ять років призом в цій номінації обділили Роберта Паттінсона та Крістен Стюарт. Шанувальники "Сутінкової саги" погрожували навіть оголосити бойкот телеканалу, але начебто обійшлося. За "золотим попкорном" на сцену піднявся Купер і пояснив, що Дженніфер не змогла приїхати на церемонію. При цьому актор підкреслив, що Лоуренс дійсно "чудово цілується" і якби не вона, то навряд чи б йому коли-небудь дісталася подібна нагорода.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Кім Кардаш'ян носить туфлі на високих підборах

MTV Movie Awards вручається в 12 номінаціях, переможці визначаються виключно за допомогою глядацького голосування.

Актор Том Хіддлстон отримав нагороду як кращий кінолиходій ("Месники"). Тейлору Лотнеру вдалося вирвати премію в номінації "Зйомки з голим торсом" (остання частина "Сутінкової саги") у Ченнінга Татума, а співачка Селена Гомес порадувала глядачів виступом у дусі Брітні.

Але головним сюрпризом церемонії стала поява на сцені Бреда Пітта. Зірка "Бійцівського клубу" вручала нагороду творцям "Кращого фільму". Переможцем виявився блокбастер "Месники".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кім Кардаш'ян, Бред Пітт і голі сідниці: у США вручили MTV Movie Awards». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути