Ексклюзиви
пʼятниця, 15 липня 2011 09:51

Вагітна Анна Сєдокова вже думає про третю дитину

Співачка Анна Сєдокова збирається народити у липні. На останньому місяці вагітності колишня солістка "ВІА Гри" розповіла, що кумів для своєї другої дитини вже обрала, і кайфує від слова "чоловік".

Про пише "Сегодня" із посиланням на журнал "OK!".

"...Не можу сказати точний день. Адже це все дуже особисте й непередбачуване. Але не буду приховувати, все відбудеться вже цього місяця. Тож часу для очікування залишилося зовсім небагато", - повідомила Сєдокова.

Як поділилася співачка, вона не хотіла народжувати дітей з дуже великою різницею у віці.

"Ми з Максом вирішили, що готові до дитини майже відразу після заручин. Ми зрозуміли, що впевнені одне в одному і більше не хочемо нікого шукати. Моїй доньці 6 років, і якщо ще потягнути час, різниця у віці між дітьми буде дуже великою", - зауважила екс-дружина футболіста Белькевича.

Анна також зізналася, що їй трохи лячно народжувати.

"Знаєте, трохи страшнувато. У мене немає страху перед болем. Є страх перед самою подією - люди навколо часто говорять, що аби ж усе пройшло добре. Зараз у нас з малюком все нормально, я знаю кожен рух, відчуваю що їй чи йому приємно. Звикла до п'ятки під моїми ребрами. За деякий час все зміниться, знаю, що стане значно краще. Але це великі зміни", - впевнена екс-"ВІА-Гра".

Розкривати стать дитини Анна не схотіла.

"Це не величезна таємниця, просто хочеться залишити щось особисте для себе. Та й, як кажуть, техніка у наш час теж помиляється", - розсміялася вона.

З ім'ям для майбутнього немовляти у пари теж вже все вирішено.

"У нас було три варіанти, з яких лишився один. У нас не було ані сумнівів, ані суперечок. Але я точно знаю: коли малюк з'явиться, ми будемо називати його або її зовсім іншими зменшувальними іменами. Це як у нас з Аліночкою - її так лише у школі називають. А вдома вона у нас зветься зовсім інакше", - поділилася артистка.

Зараз, перебуваючи в Америці, Аня намагається більше часу приділяти сім'ї.

"І працюю, і насолоджуюся життям. Я перестала ходити до спортзалу тричі на тиждень, як робила раніше, - відчуваю, що маляті це неприємно. Я розумію, що зараз моє головне завдання - не порушити спокій внутрішнього світу. Я роблю розтяжку, плаваю, багато ходжу, але у жодному разі не бігаю. Відмовилася від гастролей", - підсумувала Седокова.

Також Аня розповіла, що вже знайшла для дитини хрещених батьків: "У нас вже є майбутній хрещений тато - це наш великий друг сім'ї та його розумниця-дружина. За щасливим збігом обставин за 2 місяці після нас вони теж стануть батьками. Ми жартуємо, що теж причетні до цієї справи. Адже чарівна подія відбулася після того, як Марина попила після мене водички. Є така прикмета, і, як бачите, вона працює".

За словами Сєдокової, пологи у США коштуватимуть їй приблизно "стільки ж, скільки і в нашій київській клініці".

А ще Аня зізналася, що не проти колись народити і втретє.

"Думаю, так (сміється). Не відразу, але за деякий час. У мене цього разу зовсім не вийшло піти у декретну відпустку", - побідкалася вона заодно.

Між іншим, за словами співачки, зі статусом офіційної дружини у неї з'явилося ще більше ніжності до свого чоловіка Максима Чернявського.

"Адже набагато приємніше називати свого чоловіка "чоловік", аніж "бойфренд" чи "хлопець". Але це просто приємна емоція. Я переконана, що штампом у паспорті, як і дитиною, чоловіка не втримаєш", - визнала Аня.

Втім, на думку Сєдокової, "факт того, що ви одружені, надає відтінок сталості вашим стосункам. Це фундамент, на якому легше будувати сім'ю".

Як відомо, шлюб із Максимом для артистки - другий. Вперше вона вийшла заміж за футболіста Валентина Белькевича, від якого народила дочку Аліну.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Анна Сєдокова вже думає про третю дитину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути