середа, 17 серпня 2022 14:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Уперше за п'ять місяців війни: Каменських повернулася в Україну
5

Виконавиця Настя Каменських повернулася в Україну. Понад п'ять місяців російської агресії зірка провела за кордоном.

Вона поділилася емоціями від повернення на Батьківщину. За її словами, одразу ж вона поїхала до матері, яка вже тривалий час перебуває в Україні. А потім поїхала до їхнього з Потапом будинку. Там усе залишилося ще зі святкування Нового року, розповіла Каменських в програмі "Сніданок з 1+1".

"Зовсім по-іншому пахне своя земля, і, звичайно, і цілувала і припадала. Я поїхала до своєї мами, вона довгий час вже тут. Потім своя оселя, там ще все з Нового року залишилося", – сказала вона.

Поділилася, що вже чула в Україні сирени. Але раніше вона чула тривогу на концерті у Литві:

"Я чула їх не вперше. Коли я була в Литві, я вперше почула на благодійному концерті. Там увімкнули її просто на всю залу, це дуже страшно", – поділилася Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Pozitiff про те, як переконує Потапа повернутися в Україну: "Я не єдиний, хто про це йому каже"

За п'ять місяців війни, які співачка провела за кордоном, вона з благодійними концертами об'їздила півсвіту. Артистка була в Іспанії, Чехії, США, Ізраїлі. За цей час Каменських зібрала 75 млн грн для допомоги. На цьому вона не збирається зупинятися.

Виконавиця Настя Каменських повернулася в Україну
Фото: instagram.com/kamenskux
Виконавиця Настя Каменських повернулася в Україну
Понад п'ять місяців російської агресії зірка провела за кордоном
Каменських поділилася емоціями від повернення на Батьківщину
За п'ять місяців війни, які співачка провела за кордоном, вона з благодійними концертами об'їздила півсвіту

Також артистка за кордоном давала дуже багато інтерв'ю. Зокрема, зізналася артистка, іноземці мало що знають про війну в Україні та навіть називають її конфліктом.

"YouTube, всі портали – вони блокують відео, яке бачимо ми. Бо не відповідає їхній спільноті. Коли в Instagram багато викладаєш, тебе блокують. Я дуже багато даю інтерв'ю, тому що я хочу бути рупором, голосом своєї країни. Мені треба показувати, розповідати, як насправді це відбувається. Мене запитали в Америці: "А що ви думаєте з приводу цього конфлікту?" Я як там роздала: "Який конфлікт? Ви в своєму розумі? Ви розумієте, що в нас геноцид, який конфлікт". Я показую всі ці відео з Бучі, з Ірпеня. Вони цього не бачать. І тому важливо розповідати, щоб люди поширювали правду", – наголосила вона.

Каменських випустила англомовну пісню Back Home. Присвятила її українським переселенцям, які вимушено покинули домівки через російську агресію. Зазначила, що цей трек – ще одне "нагадування про те, що нам є за що боротися".

Зараз ви читаєте новину «Уперше за п'ять місяців війни: Каменських повернулася в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути