пʼятниця, 29 липня 2022 17:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Pozitiff про те, як переконує Потапа повернутися в Україну: "Я не єдиний, хто про це йому каже"
5

Учасник гурту Mozgi Pozitiff, справжнє ім'я Олексій Завгородній, розповів, як часто спілкується з близьким другом Потапом. Продюсер ще до війни виїхав в Іспанію.

Pozitiff поділився, що розуміє, що Потапу непросто. Після повномасштабного вторгнення зіркові друзі почали спілкуватися рідко. Про це розповів у програмі "Слава+".

"Тут не лише про Потапа, про всіх, хто опинився за кордоном до війни. Коли я з ними розмовляю, то розумію, що їм складно усвідомити, що вони і як. Вони не бачили ракет, не бачили, що тут коїться. Вони поки що не були в тих містах, де ми були", – сказав Завгородній.

Також музикант відповів, про що вони розмовляють з Потапом.

"Ми не заходили глибоко. Що було, що є, як. Що ми робимо, зробімо щось разом у співпраці", – поділився він.

Учасник гурту Mozgi Pozitiff розповів, як часто спілкується з близьким другом Потапом
Фото: instagram.com/positiff
Потап ще до війни виїхав в Іспанію
Pozitiff поділився, що розуміє, що Потапу непросто
На фото (зліва) – колишня дружина Завгороднього Анна, Потап, співачка Настя Каменських і Позитив
Після повномасштабного вторгнення зіркові друзі почали спілкуватися рідко

Однак Pozitiff наголосив: хоч не настільки часто вони спілкуються, Потап не перестав бути значущою людиною в його житті.

"Для мене він не відійшов в інший світ. Все одно я йому пишу, він мені. Можемо три дні, тиждень, місяць не спілкуватися. Але все одно: "Братан, ти як?", "Я там і там, те роблю". Це все є. Але це спілкування, звісно, інше", – сказав він.

"Я йому пишу, наприклад, що мені його сильно бракує як старшого брата, баті, який може мені щось зараз підказати. Але я розумію, що таким чином я зараз стаю сильніше і якось сам вирулюю все, що коїться тут", – додав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їздив виступати за Зеленського" – батько Ревви посварився із сином через підтримку України

Водночас музикант вважає, що Олексію Потапенку, справжнє ім'я продюсера, варто повернутися в Україну. Він поділився, як говорив про це з другом.

"Я не єдиний його друг, який йому про це каже. Багато людей це йому кажуть. Але складно йому, мабуть, сприймати це все й розуміти, як він повернеться, що воно буде. Я хочу, щоб він повернувся, заїхав і показав свою любов, яку він показує там. Так само й Настя. Щоб вони це зробили. Бо нема нічого, що може цьому зашкодити. Заїхати. Я знаю, що він піклується про багато інших сімей і навіть наших працівників, які були тут, на студії", – пояснив Завгородній.

Також артист додав, що Потап з дружиною-співачкою Настею Каменських має за кордоном кілька ідей.

"Але, звісно, я йому кажу: "Приїдь. Ми тут обіймемося, поїдемо до військових і ти будеш тут зараз батею, який приїде і це все зробить". Сподіваюся, що він все ж таки зробить це", – сказав він.

Pozitiff вразив фанатів випуском треку під назвою "Ничего личного". Ця пісня зовсім не схожа на ті, які артист виконував раніше. Сингл написаний російською. Як пояснив виконавець, це треба, щоб "донести слухачам з країни-агресорки й терористки ставлення українців до всього, що абсурдно називають "русским миром".

Зараз ви читаєте новину «Pozitiff про те, як переконує Потапа повернутися в Україну: "Я не єдиний, хто про це йому каже"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути