Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2021 12:22

Уперше показав синів: у свій день народження Monatik випустив автобіографічний кліп

Уперше показав синів: у свій день народження Monatik випустив автобіографічний кліп
Monatik показав архівні кадри з синами та дружиною в кліпі. Фото: instagram.com/monatik_official

Артист Monatik презентував відеороботу на пісню "Ресницы безопасности", в якій показав архівні відео з особистого і творчого життя. Ця композиція є саундтреком до документального фільму "Вічно танцююча людина".

Сьогодні продюсеру виповнюється 35 років. З цієї нагоди він випустив відео, яке готував понад 20 років.

"Ресницы безопасности" - це світло, що пробивається крізь хмари. Ця пісня, як ніяка інша, описує шлях до мети: "Сколько повидали, сколько раз ломали, как бы сильно не носила нас земля, а это было все не зря". Ми вирішили зробити на неї відеороботу, яка складається з намальованих моментів, архівів, відео, які ми встигли зібрати з подорожей, гастролей з різних куточків світу. Це тепле відео, яке в період всесвітньої пандемії виглядає ще більш ностальгічно, і ти хочеш, щоб повернулися ці часи", - розповів співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала разом із синами та коханим знялися в чуттєвому кліпі

Режисером відеороботи є Артем Григорян. У цьому кліпі артист вперше показав дітей - Данила і Платона, а також відеозапис, як артист забирав синів з пологового, кадри з весілля з дружиною Іриною Монатік.

Український артист Монатік показав як проводить час з синами – Данилом і Платоном. Хлопці енергійні, тому зірковий батько підбирає для них активний відпочинок. Так, сім'я провела вікенд на боксерському рингу.

Зараз ви читаєте новину «Уперше показав синів: у свій день народження Monatik випустив автобіографічний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути