понеділок, 29 березня 2021 14:23

Джамала разом із синами та коханим знялися в чуттєвому кліпі

Джамала разом із синами та коханим знялися в чуттєвому кліпі
Джамала випустила кліп, в якому зняла своїх дітей та чоловіка. Фото: instagram.com/jamalajaaa

Виконавиця 37-річна Джамала представила відеороботу на пісню "Вірю в тебе". Ця композиція входить до її нещодавно презентованого альбому "Ми". Кліп опублікували на офіційному YouTube-каналі співачки.

Про прем'єру зірка повідомила в Instagram. У дописі вона також зазначила, що вперше показала сім'ю: чоловіка 29-річного Сеіта-Бекіра Сулейманова, синів 3-річного Еміра-Рахмана і 9-місячного Селіма-Гірая.

"Ця пісня про віру в дітей, які обов'язково мають стати хорошими людьми, коли виростуть. А ще вона про віру в себе, тому що всі ми трохи діти. Складно було зняти відео на пісню, якою ти сказала вже все, що думаєш і відчуваєш. Аня Копилова (режисерка відеороботи. - Gazeta.ua) запропонувала чудову ідею: у відео розповісти про батьківство. Адже в житті вже рідко зустрінеш поділ на тільки чоловічі або суто жіночі професії, а ось з приводу розподілу ролей у вихованні дітей досі існують стереотипи. Ми вирішили показати реальних батьків, які проводять час з дітьми.

А ще вперше показана моя сім'я і мій типовий день: зустрічі в офісі, репетиція, теплий вечір з рідними - чоловіком і синами. Ми намагалися показати реальне життя без купюр", - написала Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дан Балан представив кліп з експідопічною з "Голосу країни"

Джамала презентувала альбом "Ми". Вона розповіла, що надихнуло на його створення. В альбом увійшли композиції "Вірю в тебе", "Вдячна", "Ми", "Сила", "Вогонь і вода", "Загадка", "Кохаю", а також Like a Hero - англомовний варіант саундтреку до фільму "Ціна правди".

Зараз ви читаєте новину «Джамала разом із синами та коханим знялися в чуттєвому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути