пʼятниця, 24 листопада 2017 11:05

Ума Турман розповіла про сексуальні домагання

Ума Турман розповіла про сексуальні домагання
Ума Турман засудила Гарві Вайнштейна Фото: Reuters

Ума Турман в своєму Instagram привітала фоловерів з Днем подяки і, не соромлячись у виразах, досить гнівно звернулася до Вайнштейну. Настільки довге мовчання щодо гучного скандалу Турман прокоментувала тим, що їй був потрібний якийсь час, щоб охолонути і зменшити запал.

"Я говорила, що була дуже зла, і у мене були на те причини. Я хочу всіх вас привітати з Днем Подяки. Всіх, крім тебе, Гарві, і тих, хто тебе покривав. Ти заслуговуєш кулі!", - написала Турман.

Разом з Вайнштейном актриса працювала над картинами "Кримінальне чтиво" (Pulp Fiction) і "Убити Білла" (Kill Bill). Раніше її колега по знімальному майданчику Деріл Ханна зізналася, що піддалася сексуальному насильству з боку продюсера. Актрисі навіть довелося закритися в номері готелю, щоб Вайнштейн залишив її в спокої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соліста Backstreet Boys звинуватили в згвалтуванні

Про скандал за участю Вайнштейна стало відомо навесні, коли в сексуальних домаганнях його звинуватила італійська модель Амбра Баттілана. Пізніше свої історії розповіли багато голлівудських акторок, також постраждали від продюсера. Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Люпіта Ньоно і інші відкрито заявили, що свого часу зазнали домагань з боку Вайнштейна. Скандал спалахнув з новою силою, коли актриса Азія Ардженто звинуватила продюсера в згвалтуванні. До сих пір у справі Харві Вайнштейна ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Ума Турман розповіла про сексуальні домагання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути