пʼятниця, 16 грудня 2011 13:37

Українські зірки розважилися на вечірці "очкариків"
21

Фото: Фото: Наталя Чубенко

У четвер в столиці відкрили салон окулярів "Єврооптика". На відкриття прийшли й українські зірки, які й продефілювали в окулярах нової колекції та в сукнях від дизайнерки Юлії Айсіної. Серед них акторка Оля Сумська, ведуча Валерія Крук, співак Кіше, плавчиня Яна Клочкова та інші.

До входу салону розстелена червона доріжка. Прямо на вулиці на столі стоять напої: біле вино та соки. Пригощають канапе з креветками та м'ясом.

"Ти як завжди прийшов на тусовку поїсти?", - запитує висока білявка в брюнета.

"Типу того", - відповідає той і крокує до таць із канапками.

"В мене десь з дві дюжини окулярів. З них штук п'ять сонцезахисні, але вони в мене постійно ламаються, я їх топчу або вони в мене падають. До цих речей несерйозно ставлюся, бо все це розходники. А взагалі я дуже традиційний в цьому питанні. Купую лише "Ray-Ban". Вони найякісніші і досить доступні по ціні. 150 євро за пару", - відмітив один із основних "очкариків" української тусівки телеведучий Ігор Посипайко.

Великі сонцезахисні окуляри часто купують жінки, щоб приховати наслідки пластичних операцій.

"До нас часто забігають жінки, які недавно зробили пластику і кажуть: "Дівчата, допомагайте. Треба дуже терміново, щоб все закривало". Бо великі окуляри дійсно ховають маленькі шрами в районі очей, коли жінки прибирають мімічні зморшки", - зізналася консультант салону Олена Костенко.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки розважилися на вечірці "очкариків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути