понеділок, 31 жовтня 2011 12:07

Зірки святкували Хелловін: пили спиртне зі шприців та стрибали на "лікарняному" ліжку
23

Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН

У ніч з 29 на 30 жовтня у столичних ресторанах "Сейф" і "Рішельє" відсвяткували Хелловін. Для вечірки змінили декор ресторанів – стелю й стіни обвісили "мертвими" ляльками і надутими рукавицями. На ніч святкування заклади перейменували у "дурдом".

Щоб відтворити атмосферу психлікарні, офіціантів і хостесів перевдягли у лікарняні халати. На вході до закладів, які розташовані поруч, поставили залізне ліжко на пружинах. На ньому стрибала розпатлана дівчина, яка вдавала з себе психічно хвору і неврівноважену. Вона зачіпала відвідувачів, пропонувала пострибати разом з нею, доки ліжко не зламали.

На захід прийшли співачка Ірина Білик, плавчиня Яна Клочкова, "фабриканти" брати Борисенки, телеведуча Кульбаба.

"Для мене це свято – одне з улюблених, - каже власник закладів, ресторатор Микола Тищенко. – Так я ще люблю тільки Новий рік і День народження сина".

Він теж прийшов у білому халаті, грав роль головного лікаря. Недавно Тищенко розлучився з моделлю Іриною Журавською.  У шлюбі вони прожили трохи більше року.

Гостей пригощали віскі. Його подавали в пробірках і шприцах на 20 мл.

"Збожеволіли, - кричить з третього поверху сусіднього житлового будинку чоловік у жовтій футболці. – Зробіть музику тихіше. У мене дитина хоче спати. Уже 10-та ночі. Що за країна? Під судом на Хрещатику місяць гуляли, тепер психлікарню під вікнами влаштували".

Зараз ви читаєте новину «Зірки святкували Хелловін: пили спиртне зі шприців та стрибали на "лікарняному" ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути