середа, 01 червня 2011 12:42

Українські зірки приготували 6-метровий голубець
17

Фото: Ольга Каменєва

В середу українські зірки в заміському ресторані "Колиба Хаус" готували голубці. Прийшли репер Ларсон, актор Андрій Андрієнко, скульптор Олег Пінчук, музикант Дмитро Шнуров та Олег Лапоногов.

Найменшого голубця серед зірок, довжиною 0,9 см, виліпив хореограф Сергій Костецький, а найбільшого зірки зліпили разом. Його довжина була 5,75 м. Голубець ввійшов в українську Книгу рекордів.

Найпершою на вечірку прийшла телеведуча й професійна сваха Анна Свірідова.

"Готую щодня. Заміжня жінка повинна розуміти, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок. Особливо до українського, який дуже любить поїсти. Нехай як це не банально, та ніхто цього не відміняв", - підкреслила вона.

На столах розкладають дерев'яні дошки, заносять капусту та фарш. Кухар ресторану збирається готувати найменшого голубця, який ввійде в Книгу рекордів України.

"Не спав день і ніч, так готувався", - пожартував він.

Голубець готує з допомогою ножа, яким завертає капусту. Експерти із Національного реєстру рекордів штангенциркулем вимірюють його п'ять хвилин.

"1см 69мм. До того найменшим голубцем в Україні вважався 2,8 см. Його зліпила Єва Нодь із Закарпаття", - відмітив представник Книги рекордів.

Найбільший голубець приготували за півгодини і пригостили всіх гостей.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки приготували 6-метровий голубець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути