Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2018 14:22

Українська співачка хоче підкорити нові вершини

Українська співачка хоче підкорити нові вершини
Джамала продовжує працювати над новим альбомом Фото:РБК-Україна

Співачка Джамала, яка два роки тому перемогла на Євробаченні, не хоче зупинятися на досягнутому. Продовжує наполегливо працювати, аби підкорити нові вершини у сфері шоу-бізнесу.

Джамала має намір випустити новий альбом, повідомляє РБК-Україна. Сьогодні працює над 5 новими піснями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сину вже 2 місяці: Джамала розповіла про материнство

"Коли моя команда і мої рідні просили мене заспокоїтися хоча б трохи, у мене виникало питання, а що я, власне, зробила?! Звичайно, трохи я себе хвалила. Але все одно у мене було відчуття: "Ви хочете сказати, що це все?! Типу Євробачення є моєю вершиною?" Ні, ні в якому випадку! Мені взагалі одразу хотілося якось відокремитися від цього і йти далі", - розповідає співачка.

Сама ж мріє написати таку музику, яка залишиться в людях. Яку люди пронесуть через усе життя. Каже, неважливо, чи отримає вона якусь престижну відзнаку.

"Я хочу створити таку музику, яка передаватиметься з покоління в покоління, - говорить Джамала. - Розумієте, я росла на непопулярній сьогодні музиці - джаз. Але це пісні, до яких ти повертаєшся знову і знову. Слухаєш кожне слово. Вокал Елли Фіцджеральд або Сари Вон - це просто неймовірно, так круто і так чесно, це вже ніколи не повернеться".

Як і кожна людина, Джамала теж переживає кризи. Хоча всім навколо здається, що вона щаслива і безтурботна.

"Всім, хто думає, що у мене в житті все легко і просто, хочу сказати, що це не так. У мене так само є свої розчарування, проблеми, поганий настрій. Іноді прокидаюся і думаю, що у мене криза. Я не знаю, куди йти, що робити, виникає відчуття розчарування в собі, - співачка ділиться переживаннями. - У такі моменти ледь не плачеш ... Але дзвонить чоловік, питає, що у нас на вечерю, пропонує поїсти де-небудь піцу (сміється). Поступово змінюється настрій, і вже через 5 хвилин розумієш - все у мене кльово. У мене є улюблена справа, щодня роблю тільки те, у що вірю. Є ж люди, які страждають, ходять на роботу, яку ненавидять. А у мене є чоловік, дитина, улюблена справа. Все супер! Тому в цілому настрій хороший і є бажання рухатися далі!"

Співак MELOVIN, який представляв Україну на Євробаченні-2018 у Португалії , розповів, що один і той самий захід проходить у країнах зовсім по-різному. Якщо ж у Португалії Євробачення - це безтурботне свято, то в Україні - "Веселі старти" з нездоровою конкуренцією. Головною причиною цього співак назвав різницю в менталітетах, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка хоче підкорити нові вершини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути