вівторок, 05 червня 2018 13:42

Синові вже 2 місяці: Джамала розповіла про материнство

Синові вже 2 місяці: Джамала розповіла про материнство
Сину Джамали вже 2 місяці Фото: РБК-Україна

Після народження сина Джамала намагається ефективно організувати своє життя. Запевняє, материнство не заважає їй займатися кар'єрою й одночасно бути гарною мамою.

Проте, співачка не любить, коли їй приділяють занадто багато уваги через народження сина, повідомляє РБК-Україна.

"Для мене народження дитини - це подія! Але трохи незручно, коли всі навколо постійно мене вітають", - каже Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала вразила новим образом

Сьогодні українська артистка вдало поєднує роботу і материнство. Розповідає, як днями працювала над новим альбомом, слухала аранжування і водночас годувала дитину.

"У Еміра зараз такий складний період, почалися кольки. Я починаю нервувати, тому що йому боляче. Через що він не хоче їсти. І я з цього приводу також переживаю! Тоді я беру сина на руки, заходжу в іншу кімнату, вимикаю світло - і ось так ми з ним сидимо".

Джамалі довелося переглянути свої життєві принципі. Підлаштувати себе до бажань дитини.

"У моєму житті додалося трохи хаосу, тому що є син, який вимагає уваги і у якого поки що немає розкладу. А я навпаки - людина-розклад. У мене в принципі не буває такого, коли я не знаю, що буду робити сьогодні. Завжди заздалегідь все планую, виділяю час і на творчість, і на відпочинок, на все", - ділиться Джамала.

Батьки не часто допомагають Джамалі доглядати за дитиною. Бо живуть у Криму. Та бабуся подеколи намагається повчати молоду матусю, що і як робити з внуком. Їх погляди збігаються не завжди.

"Наприклад в питанні, чи варто купати дитину в череді, - розповідає Джамала. - Я кажу, що не треба, а моя мама каже, мовляв, "а ось у наші часи купали". Тому час від часу слухаю рубрику "а в наші часи" (посміхається). Мамі доводила, що сьогодні у лікарів є більше можливостей досліджувати певні моменти, треба прислухатися до їхніх порад".

Спільне прослуховування пісень допомагає зміцнити сімейні стосунки. Таких висновків дійшли дослідники університету Арізони, проаналізувавши роль музики у стосунках між дорослими і дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Синові вже 2 місяці: Джамала розповіла про материнство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути