Ексклюзиви
четвер, 17 грудня 2020 18:40

Українська сеньоріта презентувала сексуальний кліп на пісню Hola

Українська сеньоріта презентувала сексуальний кліп на пісню Hola
Зйомки кліпу проходили в столиці й тривали майже добу. Фото: надане піар-агентом артистки

Співачка Ikstina презентувала кліп на сингл Hola з трилогії іспано-української історії кохання. Підготовка до зйомок відеороботи тривала декілька місяців.

"Мені вдалось зібрати дуже круту команду. До створення кліпу було залучено понад 20 осіб", - пояснює співачка.

Останній тиждень перед зйомками були присвячені вивченню хореографії: тренування кожного дня по декілька годин.

"Коли я записала цю пісню в студії, дуже чітко уявила візуальну сторону. Це мала бути легка, але трохи зухвала дівоча історія із танцями. Хореографія стала для мене неабияким викликом, адже я мала танцювати на рівні з професійним балетом", - додає Ikstina.

Зйомки кліпу проходили в столиці й тривали майже добу. Першою локацією став вертолітний майданчик на даху 32-поверхового будинку.

"Ми хотіли показати простір, тому обрали вертолітний майданчик. Але не розрахували, що на висоті 32-го поверху буде так холодно", - коментує Ikstina.

2-а локація - візуалізація нічного клубу: ніч, сцена, неонові вогні, а підсилити зухвалі образи допомогли автомобілі Tesla.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ikstina презентувала спокусливо-танцювальний ремікс "Señorita"

"Коли я побачила вже готову локацію з автомобілями Tesla Model Х, неоновим світлом, димом, неймовірними дівчатами, які танцювали разом зі мною - відчула себе на зйомках фільму "Форсаж", - розповідає Ikstina.

Співачка Ikstina представила сексуальний сингл Hola з трилогії іспансько-української історії кохання. 2 попередні композиції артистки показують почуття 2 людей з різних точок зору. Якщо в Señorita оспівується почуття хлопця до загадкової дівчини, в Un Dos Tres головна героїня стає заручницею кохання, яке вривається в життя "на раз, два, три".

Зараз ви читаєте новину «Українська сеньоріта презентувала сексуальний кліп на пісню Hola». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути