четвер, 06 травня 2021 15:45

Українська модель згадала, як у дитинстві вивчала презерватив

Українська модель згадала, як у дитинстві вивчала презерватив
Коли кума матері Брик знайшла презерватив у кишені куртки, то одразу повідомила їй про це. Фото: instagram.com/tatyana_bryk

Переможниця модельного реаліті Тетяна Брик поділилася кумедною історією про презерватив. Вона зізналася, що вперше знайшла засіб контрацепції ще в дитинстві.

Про це українська модель розповіла в рамках освітнього проєкту Фонду Олени Пінчук Stories.

"Коли я була зовсім маленькою, знайшла презерватив. До цього я знала, що є такі спеціальні квадратики для захисту, але ніколи не чіпала їх. Відкрила упаковку, помацала його, вивчила. Але показати відкритий презерватив батькам посоромилася, тому заховала його в куртку, яку після цього не носила роки три. У мене є хрещена сестра, всі мої речі кочували до неї. І ця куртка теж", - поділилася переможниця проєкту "Супер Топ-модель по-українськи", який показував "Новий канал".

Коли кума матері Брик знайшла презерватив у кишені куртки, то одразу повідомила їй про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сказав, що українки хочуть бути принцесами". Модель розповіла, чому розійшлася з італійцем

"Мама прийшла і каже: "Тітка Іра знайшла відкритий презерватив у кишені. Ти з дітками за школою дивилася?". Кажу: "Я мацала". Мама одразу ж запитала про мої відчуття і попросила ніколи більше не соромитися говорити з нею про такі речі. Каже: "Хочеш — мацай, нюхай, жуй, тільки не соромся, не ховай це нікуди", - розповіла модель.

Модель Тетяна Брик розповіла, чому розірвала стосунки з французом Рафаелем. Пара зустрічалася більше року. Переможниця "Супер топмодель по-українськи" жила разом з Рафаелем в місті Дубаї.

Зараз ви читаєте новину «Українська модель згадала, як у дитинстві вивчала презерватив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути