середа, 13 січня 2021 12:32

Переможниця модельного реаліті розсекретила, чому розійшлася з французом

Модель Тетяна Брик розповіла, чому розірвала стосунки з французом Рафаелем. Пара зустрічалася більше року.

Переможниця "Супер топмодель по-українськи" жила разом з Рафаелем в місті Дубаї.

"У нас з Рафаелем все було навпіл. Якщо ми йшли в ресторан - кожен платив сам за себе. Заради нього я переїхала в Дубай, там у мене не було взагалі ніякої роботи, сиділа вдома. Рафаель бачив, що у мене важкий час, немає грошей, але все одно продовжував гнути свою лінію: "Таню, витрати ділимо навпіл". Власне, щоб заробити, я поїхала з ОАЕ", — поділилася переможниця модельного реаліті "Нового каналу" під час інтерв'ю на YouTube-каналі "ТОР".

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Модель розповіла, чому розірвала стосунки з французом
Модель розповіла, чому розірвала стосунки з французом

Брик під час роботи в інших країнах спілкувалася з коханим. Та під час одного зі святкувань Різдва з родиною француза жінка зрозуміла, що не хоче бути її частиною.

"Рідні Рафаеля повелися досить невиховано і некрасиво по відношенню до мене. Це було в Парижі, куди я прилетіла одразу після контракту в Лондоні. У нас була невелика квартира, тому коли я розклала речі та поставила валізи, здавалося, ніби там все заставлено. В один прекрасний момент прийшла сестра Рафаеля та почала обурюватися, що у нас дуже брудно. Потім вона повторювала це під час різдвяної вечері при всій родині. Кричала, що ми розвели "бордель" в квартирі. Після цього всі — сам Рафаель, його хрещена і мама - стали обговорювати мене, говорити, що я нечупара. Це було негарно і неприємно", - зізналася жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене опустилися руки". Переможниця модельного реаліті розповіла про складнощі на проєкті та як змінилося її життя

Через кілька тижнів Брик зрозуміла, що стосункам кінець. Вони спілкуються, але як друзі.

Модель Дар'я Майстренко назвала причини розриву стосунків з італійським режисером 36-річним Томмазо Аньєзе. Пара була разом 2,5 роки. До пандемії Майстренко жила в Італії та часто зустрічалася з екскоханим. Через карантинні обмеження жінка залишилася в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Переможниця модельного реаліті розсекретила, чому розійшлася з французом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути