Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2020 12:04

"У мене опустилися руки". Переможниця модельного реаліті розповіла про складнощі на проєкті та як змінилося її життя

"У мене опустилися руки". Переможниця модельного реаліті розповіла про складнощі на проєкті та як змінилося її життя
Брик поділилася і планами на майбутнє. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Переможниця модельного реаліті "Супер топмодель по-українськи" Тетяна Брик поділилася, як змінилося її життя після завершення сезону.

Жінка розповіла "Новому каналу", що їй було нескладно приховувати результати фіналу. Незважаючи на те, що про перемогу їй стало відомо декілька місяців тому, вона не мала право розповідати про фінал.

"Мені хотілося тримати інтригу до кінця. Подивитися, як на фінальний випуск відреагують друзі. І ще було кумедно слухати їхню думку з боку про мене і всіх інших учасниць", - сказала Брик.

Також модель зазначила, що були моменти, коли вона хотіла завершити участь у реаліті.

"Коли на проєкт повернулася Даша Майстренко, у мене опустилися руки. Вбила собі в голову, що її тягнуть, і вона обов'язково переможе. Але потім мені вдалося зібратися з думками і битися до останнього", - сказала жінка.

Брик поділилася і планами на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця модельного реаліті була жертвою домашнього насильства протягом 3 років

"Не можу говорити про модельну роботу в інших країнах, адже кордони закриті, але у будь-якому випадку поки що продовжу працювати в Україні. Крім того, я почала займатися соціальними проектами: отримала сертифікат від громадської організації "Ла Страда-Україна", і тепер можу допомагати людям, постраждалим від домашнього насильства. На 2021 рік є плани з приводу проектів, пов'язаних із боротьбою з гендерним та домашнім насильством.

На шоу "Супер топмодель по-українськи" перемогла Тетяна Брик. Вона обійшла півфіналісток Олександру Литвин і Дарину Майстренко.

Зараз ви читаєте новину «"У мене опустилися руки". Переможниця модельного реаліті розповіла про складнощі на проєкті та як змінилося її життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути