вівторок, 05 січня 2021 14:00

"Сказав, що українки хочуть бути принцесами". Модель розповіла, чому розійшлася з італійцем

Модель Дар'я Майстренко назвала причини розриву стосунків з італійським режисером 36-річним Томмазо Аньєзе. Пара була разом 2,5 роки.

До пандемії Майстренко жила в Італії та часто зустрічалася з екскоханим. Через карантинні обмеження жінка залишилася в Україні. Під час участі в шоу "Супер топмоделі по-українськи", що показує "Новий канал", її романтичні стосунки завершилися.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Модель назвала причини розриву стосунків з італійцем
Модель назвала причини розриву стосунків з італійцем

"Щороку мені потрібно було робити собі візу в Італію. Класно, що поруч коханий, але важко бути там чужою. Хотілося зрештою приїхати і знати: я буду тут жити і планувати майбутнє. Почала думати про переїзд, вчити італійську, шукати університет в Італії. Але допомагати мені стати громадянкою Італії Том відмовився. Говорив, щоб усе робила сама. А я втомилася від цього", – зізналася модель в інтерв'ю YouTube-каналу "ТОР".

До одруження чоловік був не готовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене опустилися руки". Переможниця модельного реаліті розповіла про складнощі на проєкті та як змінилося її життя

"В італійців інша культура. Батьки Тома одружилися через 14 років стосунків, він хотів жити так само. Я йому пояснювала: якби він був українцем, ми б хоч 25 років жили без штампа в паспорті. Річ не у весіллі, а в тому, що розпис – можливість нам разом жити в Італії на рівних правах. Зрештою він сказав, що українки хочуть бути принцесами, і щоб їх обслуговували. Але за 2,5 роки я рідко почувалася принцесою. Він досі намагається повернути ці стосунки. Коли передавав мої речі в Україну, відправив разом з ними ключі від свого будинку. Але я розумію: якщо повернуся, все буде, як раніше", - пояснила вона.

На шоу "Супер топмодель по-українськи" перемогла Тетяна Брик. Вона обійшла півфіналісток Олександру Литвин і Дарину Майстренко.

Зараз ви читаєте новину «"Сказав, що українки хочуть бути принцесами". Модель розповіла, чому розійшлася з італійцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути