пʼятниця, 25 вересня 2020 13:12

Вілл Сміт святкує день народження: найкращі перевтілення актора у фільмах

Вілл Сміт святкує день народження: найкращі перевтілення актора у фільмах
Віллу Сміту виповнюється 52 роки. Фото: instagram.com/willsmith

Американський актор Вілл Сміт сьогодні, 25 вересня, відзначає 52-річчя. Сміт - дворазовий номінант на "Оскар" та один із найвисокооплачуваніших акторів світу за рейтингом Forbes, як пише Сьогодні. Lifestyle.

Пропонуємо переглянути найзнаковіші ролі Вілла Сміта за його кар'єру.

"Погані хлопці" (1995)

Комедійний бойовик. Фільм приніс популярність акторам і відкрив шлях у велике кіно. Сюжет фільму: Маркус Бернетт і Майк Лоурі – детективи поліції Маямі. Лоурі - живе як плейбой, а Бернетт одружений і має 3 дітей.

"Люди в чорному" (1997)

Неможливо уявити собі цей фільм без агента Джея, якого зіграв Вілл Сміт. Сюжет стрічки: таємне бюро захищає нашу планету від різних прибульців-поганців.

"Алі" (2001)

Драма про боксера Мохаммеда Алі. За головну роль Вілл Сміт був номінований на "Оскар". Сюжет кіно: 1964 року боксер вривається на світовий ринг під ім'ям Кассіус Клей. Сміливий і відвертий, він переписує історію для афроамериканців у спорті з гордою самовпевненістю.

"Я, робот" (2004)

Фільм номінувався на "Оскар", але поступився "Людині-павуку". У цій стрічці Сміт зіграв поліцейського, який підозрює майже всіх роботів у збої в програмі і бунті. Одного разу це відбувається - і головному герою, якого грав Сміт, потрібно врятувати людство від роботів.

"У гонитві за щастям" (2006)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоніо Бандерас відзначає день народження з коронавірусом

Біографічна стрічка про людину, яка пройшла шлях від бідного торгового представника до брокера, – Кріса Гарднера. Сміта удруге номінують на "Оскар" завдяки його ролі. Сюжет фільму: дії відбуваються 1981 року. Від Кріса Гарднера йде дружина, і він сам виховує п'ятирічного сина. Працюючи продавцем, він не може оплатити квартиру, і їх виселяють.

27 серпня співачка Джамала святкувала 37-річчя. Тисячі шанувальників захоплюються талантом артистки. Виконавиця займається не лише музичною кар'єрою, а й дотримується активної громадської позиції, пише Obozrevatel. Вона гостро критикує анексію Криму, засуджує агресію Російської Федерації на Донбасі, а також підтримувала Революцію гідності.

Зараз ви читаєте новину «Вілл Сміт святкує день народження: найкращі перевтілення актора у фільмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути