понеділок, 10 серпня 2020 16:43

Антоніо Бандерас відзначає день народження з коронавірусом

Антоніо Бандерас відзначає день народження з коронавірусом
У день народження іспанський актор дізнався про те, що заразився коронавірусом. Фото: Instagram

Сьогодні, у свій день народження, відомий іспанський актор Антоніо Бандерас дізнався, що заразився коронавірусом. Про це він повідомив у своєму Instagram.

"Сьогодні я змушений святкувати свій 60-й день народження після карантину і після того, як отримав позитивний тест на Covid-19. Хочу додати, що почуваюся відносно добре. Більше втомлююся, ніж зазвичай. Але впевнений, що одужаю якнайшвидше", - написав Бандерас.

10 серпня актор Антоніо Бандерас святкує 60-річчя. Підкорювач мільйонів шанувальниць народився в іспанському місті Малага. У дитинстві мріяв стати футболістом та робив все для реалізації мрії. Але Бандерас зламав ногу. Тож про професійний спорт довелося забути.

Пізніше актор відвідав мюзикл "Волосся" і був настільки враженим, що однозначно вирішив: хоче стати актором. Бандерас вступив до акторської школи та приєднався до одного з театральних колективів рідного міста.

Якось на театральному виступі Бандераса помітив іспанський режисер Педро Альмодовар. Він зняв молодого іспанця в своєму фільмі "Лабіринт пристрасті".

Популярним Антоніо став після виходу стрічки "Жінки на межі нервового зриву" 1986 року.

А через декілька років він потрапляє до Голлівуду завдяки співачці Мадонні. На той час він погано знав англійську мову, тому слова свого персонажа вивчав фонетично, часто не розуміючи, про що саме говорить. Але зовсім скоро його почали частіше кликати в нові проєкти.

Пропонуємо згадати найкращі фільми, які можна дивитися не раз, за участю Бандераса.

"Маска Зорро" (1998)

"Природний гріх" (2001)

"Діти шпигунів" (2001)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арнольд Шварценеґґер став дідом

Кіностудія Lionsgate планує зняти 4-ту і 5-ту частини американського бойовика "Джон Вік", як тільки Кіану Рівз стане доступний на початку наступного року. Зараз 55-річний канадський актор продовжує зйомки в 4-й частині "Матриці".

Зараз ви читаєте новину «Антоніо Бандерас відзначає день народження з коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути