Ексклюзиви
пʼятниця, 07 серпня 2020 23:46

Кіану Рівз знову постане в ролі кілера

Кіану Рівз знову постане в ролі кілера
Кіану Рівз знову зіграє роль кілера в бойовику "Джон Вік". ФОТО: REUTERS

Кіностудія Lionsgate планує зняти четверту і п'яту частини американського бойовика "Джон Вік" , як тільки 55-річний Кіану Рівз стане доступний на початку наступного року. Зараз канадський актор продовжує зйомки в четвертій частині "Матриці".

Про те, що кінофраншиза "Джон Вік" буде розширюватись до 5-ї частини повідомляв раніше сценарист стрічки Дерек Колстад. Генеральний директор студії Джон Фелтаймер також підтвердив продовження історії найманого вбивці з собакою.

"Ми також зайняті підготовкою сценаріїв для наступних двох частин нашої екшн-франшизи про Джона Віка. Ми сподіваємося зняти і четвертого "Джона Віка", і п'ятого поспіль, як тільки Кіану стане доступний на початку наступного року", - сказав Фелтаймер.

Кінострічка могла отримати зовсім іншу назву, якби не виконавець головної ролі Кіану Рівз. Як розповів сценарист картини Дерек Колстад, спочатку першу частину хотіли назвати "Ненависть". Однак Кіану Рівз так часто називав проєкт ім'ям кілера, що кіностудія вирішила перейменувати стрічку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алісса Мілано ледь не померла від коронавірусу

Кінокомпанія Warner Bros. анонсувала дату виходу 4-ї частини фільму "Матриця". Прем'єру заплановано на 21 травня 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Кіану Рівз знову постане в ролі кілера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути