пʼятниця, 30 листопада 2018 12:29

Учасник українських вокальних шоу представив дебютний альбом

Автор: Прес-служба
  Автор хітів для українських зірок випустив власний дебютний альбом
Автор хітів для українських зірок випустив власний дебютний альбом

Зірка українських талант-шоу Андрій Осадчук випустив дебютний альбом "В голові" під сценічним ім'ям Бродвей.

Лонгплей "В голові" - це збірка пісень, які артист втримав від продажу. Осадчук відібрав для альбому 12 треків, написаних за останніх 5 років.

"Я не міг з ними розлучитися: вони максимально про мене, і описують різні грані моєї творчості", - ділиться артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець і зірки "Голосу країни" представили "Жіночий квартал"

Пісня "Бродвей" стала ключовою в житті артиста. Бродвей не має відношення до бродвейських мюзиклів.

"Це мій широкий творчий шлях. Термін перегукується зі східним життєвим шляхом Дао про спосіб досягнення мети методом від противного: щоб навчитися співати - для початку навчися слухати. Але Бродвей - ще і широкий шлях. Як річка, яка рухається до мети, але ніколи не напролом. Вона може огинати, оточувати перешкоди, брати їх в полон. Це шлях, який означає "розвивати всі грані своєї особистості". Це мій мюзикл життя, який завжди різний ", - ділиться артист.

З 2016 на сліпих прослуховуваннях проекту "Голос Країни" тренери шоу поцікавилися: що підштовхнуло до вибору музичного матеріалу (Осадчук співав "Обліш" з репертуару Loboda). Тоді артист і зізнався, що ця пісня його власного авторства. Новина стала одкровенням для суддів проекту - Потапа, Тіни Кароль, Івана Дорна і Святослава Вакарчука.

А шістьма роками раніше, на першому "Х-Факторі", співачка Йолка відправила його додому - робити роботу над помилками. Півроку професійної депресії, потім ривок, і Національний відбір Євробачення, півфінал відбору української Фабрики Зірок-4 і в півфінал відбору "Х-Фактор" -2.

Пісні з альбому "В голові" народжувалися під час душевних потрясінь

Пісня "Моёти" була написана після побачення із зіркою Playboy. Артист був роздратований удаваним гламуром і безглуздим марнотратством. Ця емоція послужила спусковим гачком, після якого раптом прийшла "Моёти".

За словами Бродвею, пісні народжуються у найнепередбачуваних місцях і обставинах: на природі, після сексу, під час чекіну в готель, в залі очікування "Борисполя", в корейському метро. Він записує хукі і слівця, які потім засідають в голові слухача і доводять його до божевілля.

Але не все йшло гладко: у пісні "Мама" є чотири аранжування. Ще рік тому артист хотів випускати її синглом, але незабаром вирішив презентувати в рамках альбому.

Зараз ви читаєте новину «Учасник українських вокальних шоу представив дебютний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути