середа, 26 вересня 2018 17:52

Олена Кравець та зірки "Голосу країни" представили "Жіночий квартал"
13

14 красунь презентували "Жіночий квартал"
Фото: Прес-служба
14 красунь презентували "Жіночий квартал"
14 красунь презентували "Жіночий квартал"
14 красунь презентували "Жіночий квартал"

Шостого жовтня о 21:15 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового гумористичного проекту "Жіночий Квартал" від студії "Квартал 95", учасницями якого стали 14 красунь.

Вчора пройшла презентація проекту. Ведучим заходу був актор студії "Квартал 95" і один з авторів "Жіночого Кварталу" Олександр Пікалов.

За словами дівчат гумор може бути різним, незалежно від статі. Так героїня серіалу "Слуга народу" Ольга Жуковцова, яка стала однією з учаниць "Жіночого кварталу", запевняє, що кожного дня намагається викликати усмішку у навколишніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Павло Зібров та секс-символ з США: "Танці з зірками" презентували новий сезон

"Гумор є скрізь. Часто можна пожартувати з таксистом. Люблю, коли викликаю усмішку на обличчі. Сама надаю перевагу більш чорному гумору, захоплююсь стендапами. За "кварталівцями" почала слідкувати, ще коли вони були у КВК. Пам'ятаю їх у шкіряних штанях та білих футболках. Захоплююсь тим, як далеко вони пішли. У "Жіночому кварталі" дуже легка атмосфера. Спочатку з дівчатами репетируємо, потім все це демонструємо авторам, а остаточно оцінює Володимир Зеленський. Він та людина, яка може внести невеликі, але дуже важливі корективи і картина стає ідеальною", - говорить Ольга Жуковцева Gazeta.ua.

"Завжди цікаво, як дівчата дивляться на ту чи іншу проблему. Я давно пишу для "Кварталу" і це щось нове. Ми піднімаємо ті ж самі питання, але під новим кутом. До того ж у нашій команді є і дівчата автори", - говорить один з авторів Валерій Житков.

"Жіночий Квартал" ― незвичний і неочікуваний проект, але, на думку Олександра Пікалова, і дуже необхідний:

"Це шоу, яке давно слід було зробити, щоб збалансувати чоловічі та жіночі енергії в "Кварталі" і прикрасити цей світ".

Учасницями музично-гумористичного проекту є акторка "Вечірнього Кварталу" Олена Кравець, героїня серіалу "Слуга народу" Ольга Жуковцова, учасниці "Ліги сміху" Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, акторка "Вечірнього Києва" і нової романтично комедії "Я, ти, він, вона" Настя Коротка, акторка Молодого театру Анастасія Євтушенко і вокалісти "Голосу країни" на "1+1" Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. Творці проекту називають дівчат просто ― "14 подруг Кварталу".

Прем'єра нового проекту відбудеться 6 жовтня о 21:15 на телеканалі "1+1". А 29 вересня у Жовтневому палаці пройде концерт-зйомка за участю "Жіночого Кварталу".

Зараз ви читаєте новину «Олена Кравець та зірки "Голосу країни" представили "Жіночий квартал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути