вівторок, 31 липня 2012 21:19

Учасниця гурту "Декольте" розповіла, де відпочиває Ахметов
8

Фото: Фото надані піар-менеджером гурту Мариною Майко

Цього літа багато українських і російських знаменитостей провели свої відпустки у Франції - Ніцца, Канни та Монте-Карло. Про це Gazeta.ua розповіла солістка гурту "Декольте" Юлія Лавриненко. Вона щойно повернулась з Канн. Під час відпустки зустріла мільярдера Ріната Ахметова та афроамериканського репера Снуп Догга.

"В основному наші знаменитості відпочивають у Ніцці та Монако. У Монте-Карло на вулицях зустрічаються "Феррарі", як у нас "Део Ланоси". Грошей у Монако повно. Біля будинків, на парковці, крім автомобілів стоять яхти. Вийшов з дому, сів у яхту і поплив на роботу. Тут я зустріла Ріната Ахметова, який прямував у відомий ресторан "Ле кафе де Парі", - розповіла Юлія.

Відомі та багаті люди живуть на курортах у яхтах.

"У Каннах відпочиває нереальна кількість людей, на вулицях були затори. Дорога на пляж займала більше години. Публіка в Каннах дуже різна - студенти, які на безкоштовних пляжах п'ють горілку і багаті люди. Росіян на пляжах було напрочуд мало, в основному - це італійці та французи. Знаменитості живуть на яхтах. У Каннах на яхті я зустріла Снуп Догг. Мала можливість з ним поспілкуватися і отримала квиток на його концерт", - розповіла вона.

За словами Юлії, знаменитості не тільки засмагають на пляжі, а й відвідують екскурсії. У Каннах вона побувала у старовинній в'язниці.

"У Каннах без проблем можна зіграти у казино. Над містом літає літак, рекламує зробити ставки від 5 євро. Я відвідала острів святої Маргарити - це в 15 хвилинах плавання на катері від міста. Там знаходиться в'язниця, де раніше тримали найнебезпечніших злочинців, бо з острова неможливо було втекти", - додала Лавриненко.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця гурту "Декольте" розповіла, де відпочиває Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути