пʼятниця, 09 червня 2017 12:18

У вересні "Океан Ельзи" дасть безкоштовний концерт

У вересні "Океан Ельзи" дасть безкоштовний концерт
Безкоштовний концерт "Океану Ельзи" відбудеться в Полтаві 16 вересня. Фото: Кременчуг.Today

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зробив відеозвернення до прихильників, в якому заявив про безкоштовний концерт. Він відбудеться в Полтаві 16 вересня.

Таке рішення співак ухвалив після концерту, який відбувся в Полтаві 7 червня. Тоді в артиста зник голос. На стадіон "Ворскла" прийшли 25 тис. людей. 2 год. чекали, доки у Вакарчука відновляться зв'язки. Концерт не скасували. Всі пісні глядачі співали разом із гуртом. Щоразу музикант дякував фанатам за підтримку. Опівночі кілька разів виходив на біс.

"Ми щиро дякуємо полтавцям за підтримку. В тих умовах це було дуже важливо. Дякуємо за кожну пісню, за кожний ковток енергії, які ви нам дали, за підняті руки і за три години, які ви витримували нас. У вдячність ми хотіли б приїхати до Полтави ще раз, 16 вересня", - сказав Святослав Вакарчук у відеозверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Океан Ельзи" змусив кафе безкоштовно годувати ветеранів АТО

У мережі опублікували кліп на пісню "Сонце" гурту "Океан Ельзи". Композиція увійшла до альбому "Без меж". Режисер ролика - Віктор Придувалов.

Зараз ви читаєте новину «У вересні "Океан Ельзи" дасть безкоштовний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути