понеділок, 11 червня 2012 09:27

У Роберта Де Ніро згоріла у Нью-Йорку квартира

У Роберта Де Ніро згоріла у Нью-Йорку квартира
Актор був у цей час за кордоном Фото: story.com.ua

Квартира популярного голлівудського актора Роберта Де Ніро повністю згоріла. На щастя, самого зоряного господаря в апартаментах не було. Пожежа була такої сили, що охопила декілька поверхів багатоквартирного будинку.

Займання сталося в квартирі Роберта Де Ніро в Нью-Йорку. Пожежа почалася в п'ятницю о 02:00 ночі за місцевим часом в квартирі актора на п'ятому поверсі, розташованій в будинку за адресою Сentral Park West. За ствердженнями представника пожежної служби, займання сталося через те, що бавовняний пух потрапив в сушарку для одягу в пральні.

Пожежа виявилася настільки серйозною, що охопила не тільки весь п'ятий поверх, але також і четвертий, і шостий. Пожежні змогли погасити займання лише протягом години. За повідомленням правоохоронних органів, жертв і постраждалих немає. Сам Роберт Де Ніро знаходиться в даний момент поза країною.

Примітно, що в тому ж будинку мають квартири також актори Сара Джесіка Паркер і Меттью Бродерік, музикант Біллі Джоел, екс-дружина кінопродюсера Харві Вайнштейна. Вікна всіх квартир виходять на Центральний парк. Однак чи зазнали впливу пожежі апартаменти інших знаменитостей, не уточнюється.

Тим часом злі язики стверджують, що у Де Ніро явно чорна смуга в житті: то квартири горять, то конфузиться на важливих заходах. Так, на одній урочистості, де була присутня сама Мішель Обама, Роберт Де Ніро примудрився не дуже вдало пожартувати, чим миттєво підняв скандал і зазнав жорсткої критики. Взагалі-то, актор відомий своєю ексцентричною поведінкою і неповторним почуттям гумору. Тому незрозуміло, як допустили, що він дістався до мікрофона та поспілкувався з публікою. "Калліста Гінгріч. Карен Санторум. Енн Ромні. Ви дійсно вважаєте, що наша країна готова до білої першої леді?" - заявив Роберт привселюдно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Де Ніро зіграє "афериста століття" Бернарда Медоффа

Уже на цьому місці політкоректній публіці варто було б стягнути Роберта з трибуни, однак у актора ще був час відповісти на вітальний крик натовпу: "Занадто рано, так?" Жарт Де Ніро не оцінили - миттєво розгорівся скандал. Кандидат в президенти Ньют Гінгріч, чию дружину Каллісту згадав у своїй промові голлівудський актор, заявив, що слова артиста "неприпустимі", а також "абсолютно жахливі і неприйнятні".

Не залишилася осторонь від скандалу і Мішель Обама, чий офіс на наступний день після заходу розповсюдив прес-реліз, в якому повідомлялося, що "Ми вважаємо, що жарт був недоречний". Загнаний в кут Роберт Де Ніро нічого не зміг придумати кращого в своє виправдання, як пояснити, що він не хотів когось образити.

Зараз ви читаєте новину «У Роберта Де Ніро згоріла у Нью-Йорку квартира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути