понеділок, 07 листопада 2011 10:13

Роберт Де Ніро зіграє "афериста століття" Бернарда Медоффа

Роберт Де Ніро зіграє "афериста століття" Бернарда Медоффа

Популярний американський актор Роберт Де Ніро зіграє творця найбільшої в історії фінансової піраміди Бернарда Медоффа, повідомляє в понеділок The Daily Telegraph.

Шахрайство Медоффа тривало близько 20 років і розкрилося в грудні 2008 року. У списку обдурених ним вкладників опинилися не тільки заможні громадяни США, музиканти та кінозірки, а й найбільші світові банки - BNP Paribas, HSBC, Credit Agricole, Societe Generale, Natixis, Nomura, Royal Bank of Scotland, UniCredit. За свої афери Медофф у червні 2009 року був засуджений до 150 років в'язниці. Його старший син Марк в грудні 2010 року наклав на себе руки; пізніше стало відомо, що спроби самогубства робили також сам Медофф і його дружина Рут.

Інший син фінансиста, Ендрю, допомагав журналістці Лорі Санделл у створенні книги під назвою "Істина та її наслідки: життя в сім'ї Медоффа" (Truth and Consequences: Life Inside the Madoff Family), права на яку купив американський телеканал HBO: саме на цих свідченнях буде заснований сценарій, за яким компанія Де Ніро Tribeca Productions збирається робити фільм.

Другим джерелом є книга вдови Марка Медоффа, Стефані Медофф-Мак, яка вийшла під заголовком "Аномалія: горе дружини і нове життя вдови" (The End of Normal: A Wife's Anguish, A Widow's New Life).

Хто буде режисером майбутнього фільму і коли він вийде на екрани, поки не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Де Ніро зіграє "афериста століття" Бернарда Медоффа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі