пʼятниця, 16 квітня 2010 10:28

Скорсезе разом з де Ніро знімуть фільм

Скорсезе разом з де Ніро знімуть фільм

Новий спільний фільм Мартіна Скорсезе і Роберта де Ніро під назвою "Ірландець" буде розділений на дві частини і знятий в стилі знаменитої картини Федеріко Фелліні "Вісім з половиною". Про це в інтерв"ю MTV розповів сам де Ніро.

"Це дуже проста і страшна розповідь про найманого вбивцю мафії Френке Ширане, який, як вважається, убив Джіммі Хоффу (відомий американський профспілковий лідер - ред.) і багато інших. У нас вже є сценарій і амбітна ідея - зняти двосерійний фільм. Стилістично він нагадуватиме картини "Вісім з половиною" і "Солодке життя", загалом такий напівбіографічний проект, заснований на нашому з Марті досвіді спільної роботи", - сказав актор.

За його словами, сценарій першої серії написаний Стівом Зейліаном, а над сюжетом другої працюватиме Ерік Рот, котрий написав сценарії до таких відомих фільмів, як "Форрест Гамп" і "Загадкова історія Бенджаміна Баттона".

Роберт де Ніро не уточнив, коли Скорсезе планує приступити до зйомок дилогії. Відзначимо, що раніше сам режисер говорив про намір зняти гангстерський фільм з участю де Ніро.

"Боб і я хочемо зробити ще один фільм про цей світ. Найімовірніше, сюжет будуватиметься навколо якихось літніх вже людей, які озираються назад", - сказав Скорсезе в одному з інтерв"ю під час Берлінського кінофестивалю.

Нагадаємо, що влітку 2010 року метр приступає до зйомок картини на основі дитячої книги "Винахід Х"юго Кабрета".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Скорсезе разом з де Ніро знімуть фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути