вівторок, 06 грудня 2011 13:39

У першому американському кліпі Міку Ньютон побили подушками
17

Фото: Фото: прес-служба співачки

Міка Ньютон зняла свій перший американський кліп на пісню "Don't Dumb Me Down". Зйомки нового відео відбулися в ShowBiz Studios в Лос-Анджелесі під керівництвом одного з найкращих голлівудських кліпмейкерів - Марка Класфельда. Підготовка до знімального процесу була завершена в рекордні терміни, тому що ідея про екранізацію саме цієї пісні виникла практично в останній момент.

У прес-службі співачки повідомили, що 11 листопада Міка приїхала в Hansen Studios для прослуховування фінальної версії свого синглу "Come Out and Play", на який вже давно була запланована зйомка кліпу. Данський композитор Рун Вестберг запропонував послухати демо нової пісні, написаної ним спеціально для Міки Ньютон, що і змінило курс всіх наступних подій.

"З першої ноти стало зрозуміло, що "Don't Dumb Me Down" - це і є та сама пісня, з якою Міці належить завойовувати серця американських слухачів", - підкреслив менеджмент лейбла JK Music Group Юлія Курбатова та Олег Шмельов.

Музичним продюсером Ренді Джексоном, спільно з Мікою Ньютон, JK Music Group і Тимофієм Нагорним було прийнято рішення про заміну першого синглу і в той же день був оголошений тендер на кращу ідею для кліпу співачки, в якому брали участь популярні режисери-Рей Кей, Марк Класфельд і Санаа Хамрі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Рогату" Міку Ньютон відвезли в пустелю для фотосесії

Завдяки оригінальній ідеї, яка дуже сподобалася Міці та її продюсерам, тендер виграв режисер і сценарист Марк Класфельд, підкреслили представники співачки.

"Мені сподобався абсолютно неординарний підхід і ідея кліпу, запропонована Марком. Найбільше мене порадував той факт, що кліп буде з величезною кількістю комедійних елементів, дуже яскравий, який запам'ятовується!", - прокоментувала Міка вибір нового режисера для свого відео.

До речі, новий кліп на цю пісню стане 11-ою за рахунком відеороботою співачки.

Прем'єра кліпу на американських музичних каналах запланована на початок 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «У першому американському кліпі Міку Ньютон побили подушками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути