четвер, 17 травня 2012 13:42

У Олександра Пономарьова зароджуються романтичні стосунки зі своєю підопічною - ЗМІ

У Олександра Пономарьова зароджуються романтичні стосунки зі своєю підопічною - ЗМІ
Співак репетирує з Галиною Безрук у себе на дачі Фото: dosugua.com

Фаворитка Олександра Пономарьова з "Голосу країни" 23-річна Галина Безрук репетирує зі співаком на його дачі. Артистка співає романтичних пісень до сольного концерту Пономарьова.

Дівчина не захотіла сама розказувати, що насправді приховується за їхньою з Олександром спільною творчістю, тому для розмови Галина покликала співака, повідомляє ТСН.

"Я відчуваю. Просто відчуваю її. Відчуваю, як вона співає. Якщо дивишся і починаєш звертати увагу на дівчину як на жінку, умовно на Галю, як на Галю, то тоді виходить, що не чуєш, що вона співає. Тому мені було набагато легше, коли я не дивився", - розповів Пономарьов в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Я вже виправилася, я більше не дивлюся... У нас ділові стосунки, робочі", - відреагувала дівчина.

"Робочі стосунки, це правда... вокальні стосунки. Хоча я не хочу аналізувати, як там воно може бути надалі. Тому давайте це залишимо... Пути господни не исповедимы", - підкреслив народний артист України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пономарьов зраджував дружину з її подругами

Нагадаємо, Галина Безрук стала однією з чотирьох учасників півфіналу престижного музичного конкурсу "Нова хвиля", відібраних 16 квітня в Україні. Всі четверо були учасниками конкурсу "Голос країни". Однак у фінал пройшли лише дві дівчини - Марія Яремчук і Нілуфар Расулмухамедова.

Зараз ви читаєте новину «У Олександра Пономарьова зароджуються романтичні стосунки зі своєю підопічною - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути