субота, 03 березня 2012 17:41

Колишня Пономарьова розповіла про зради чоловіка

Колишня Пономарьова розповіла про зради чоловіка

Колишня дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк купила собі нове авто - "Ауді-кю5" вартістю $70 тис.

"Торік влітку в мене вкрали мій спортивний "Порш". Ми дізнавалися, що це була замовлена справа, тому я розумію, що машину мені вже не знайдуть. Ну, нічого не зробиш. Я купила собі іншу — білу "Ауді-кю 5" і просто не можу нарадуватися. "Ауді" така економна після "Порша". По місту бере до 14 літрів, а на трасі — 8. "Порш" брав удвічі більше. Знаю, що машина не з дешевих, але я стараюсь заробляти. Торік відкрила свою дизайн-студію і шоу-рум для жінок. Останній - це такий маленький рай для жінок, де є жіночі тренінги, семінари, одяг, взуття, сумки. Вчимо жінок правилам етикету, поведінці в суспільстві. Свої майстер-класи ще не викладаю, зате допомагаю порадами жінкам на "Фейсбуці"", - зауважує жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Пономарьов бив дружину

Щодо цін, то вони невисокі.

"По дизайнерству - $20 за квадрат. В нас нема дизайнера з голосним іменем, тому поки недорого. Клієнти-чоловіки мене не впізнають. Це не ті люди, які сидять в неті і дивляться, хто з ким розлучився чи одружився. Тому скоро від мене відклеїться статус "екс-дружина Пономарьова", - сподівається Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Пономарьов не хоче говорити про своє розлучення

Місяць назад вона офіційно розлучилися із чоловіком Олександром Пономарьовим. Каже, що зараз почала дізнаватися про зради колишнього чоловіка.

"По життю в мене так виходить, що обманювати мене не можна. Рано чи пізно я про це дізнаюсь. От недавно знайомі розповіли, що Саша постійно зраджував мені зі спільними знайомими, а потім представляв мене як "моя любимая жена Куся". Він пропадав ночами, але я ж думала, що він на концертах. Стало трохи образливо, що все було в мене під носом. Але претензій до нього не маю, бо цей чоловік із шоу-бізнесу. Там все по-іншому, не як в простих людей", - зізналася Вікторія.

Зараз ви читаєте новину «Колишня Пономарьова розповіла про зради чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути