пʼятниця, 16 грудня 2016 13:34

У новому кліпі "НеАнгели" показали страждання без цензури
4

Відбулася прем'єра нового кліпу гурту "НеАнгели" на пісню "СЕРЕЖА". Знявшись в своєму епізоді, Слава і Вікторія поїхали на гастролі. А режисер кліпу Сергій Ткаченко до останнього тримав в секреті всі подробиці сюжетних ліній.

Новий кліп НеАнгелів "СЕРЕЖА" знятий в незвичайному жанрі, а основні ролі дісталися аж ніяк не Славі і Вікторії. Головні героїні - шість унікальних, абсолютно різних за своїм темпераментом дівчат. Вони без цензури, правдиво і життєво розповідають глядачеві свою історію у всіх фарбах і подробицях.

У довгому пошуку ідеальних персонажів для свого кліпу НеАнгели вирішили спробувати щастя в соціальних мережах. Саме там вони знайшли справжніх героїнь сучасності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Слави з "НеАнгелів" разом з нею вийшов на сцену

"Ми спеціально вибрали реальних людей, а не актрис, щоб додати в новий кліп живих емоцій. Всі почуття дівчат непідробні, тому і кліп вийшов таким життєвим", - розповідає Сергій Ткаченко.

"Кліп СЕРЕЖА - це суцільний сюрприз. Відео вийшло дійсно дуже неординарним. Зазвичай головними героями стають артисти, а тут історія зав'язана на простих двачатах, які погодилися продемонструвати всю" красу "жіночого розчарування в коханні", - розповідає Вікторія.

Зйомки тривали більше 20 годин, протягом яких дівчат знімали в звичних для них місцях: власна квартира, машина, салон краси, супермаркет, бар. А ось б'юті-блогеру Оксані Кравцовій довелося зайнятися пранням в модній столичній хімчистці ЦЕХ.

"Кожна наша героїня прекрасна по-своєму. Блогер, дизайнер, бізнес-леді, письменниця. Вони дуже різні, але їх об'єднує одне - кожну образив "Сережа". Багато жінок однозначно впізнають себе, адже в цьому кліпі буде життєво все - і танці , і пісні, і алкоголь, і сльози і винос мозку ", - розповідає Слава.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі "НеАнгели" показали страждання без цензури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути