середа, 30 січня 2013 12:47

У Миколи Караченцова в лікарні виявили ще одне захворювання

У Миколи Караченцова в лікарні виявили ще одне захворювання
Актора готують до лікування в Китаї Фото: GLOBAL LOOK press

Популярний актор Микола Караченцов перебуває в Інституті імені Скліфосовського. У артиста виявили панкреатит. Дружина Караченцова Людмила Поргіна запевняє, що його здоров'ю ніщо не загрожує.

Нагадаємо, днями весь Інтернет підірвала новина, що відомий актор Микола Караченцов потрапив до лікарні з мікроінсультом. 68-річного Миколу Петровича терміново доставили в лікарню з порушенням мозкового кровообігу. Проте незабаром з'явилася інформація, що нібито Караченцов перебуває в Інституті імені Скліфосовського не через мікроінсульт, а планово.

"Ніякого інсульту у Колі не було. Ми приїхали в "Скліф" на обстеження. Скоро Колі належить лікування в Китаї, тому перед поїздкою була необхідна планова госпіталізація. Новорічні свята ми провели в Тунісі. Повернулися додому, у Колі став стрибати тиск. Тож ми і вирішили екстрено лягти в лікарню на три-чотири дні", - поділилась дружина актора Людмила Поргіна.

За словами Поргіної, Караченцов лежить в окремій палаті, а сама Людмила, яка практично не відходить від чоловіка, ночує на маленькому диванчику поруч. Тим часом в результаті численних обстежень медики виявили у улюбленого актора нове захворювання. "Ось знайшли зараз у Колі панкреатит, а ми навіть і не знали, що у нього проблеми з підшлунковою. Будемо лікувати ... Ми зараз ще ходимо в тибетську клініку. Можливо, там Колі дадуть якісь трави для підшлункової. Що стосується "Скліфа", то ми тут в руках своїх улюблених лікарів. Тож, коли виникли проблеми з тиском, я відразу зателефонувала в "Скліф": мовляв, Колі потрібно обстежитися. Микола Петрович відчуває себе там як вдома: хуліганить, лається на медсестер. Його там весь персонал любить, чого вже там говорити. Він взагалі після відпустки в Тунісі чудово виглядає. Навіть поправився на місцевих солодощах", - наголосила Поргіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколу Караченцова госпіталізували в НДІ Скліфосовського

Нагадаємо, в 2005 році артист покалічився в автомобільній аварії. Він отримав важку черепно-мозкову травму з осколковим переломом черепа, забій головного мозку, тупу травму живота. Довгий період актор перебував у тяжкому стані. Коли Караченцов на повній швидкості врізався на машині в стовп, лікарі взагалі не давали йому жодних шансів. Але артист зумів видряпатись з коми і витримати серію складних операцій. Після цього почався довгий процес реабілітації, який не завершений і досі.

Зараз ви читаєте новину «У Миколи Караченцова в лікарні виявили ще одне захворювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути