Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 16:30

Караченцов потрапив в реанімацію з важким нападом

Караченцов потрапив в реанімацію з важким нападом

Актор Микола Караченцов екстрено госпіталізований в нейрореанімацію НДІ Скліфосовського.

Здоров'я артиста різко погіршилось вчора близько 10 ранку, коли він знаходився вдома. Його дружина Людмила Поргіна одразу ж повезла Миколу Петровича до лікарні. У Інституті швидкої допомоги ім. Скліфосовського на Караченцова вже чекали лікарі.

"Миколу Петровича обстежили і з'ясували, що він переніс важкий напад, - повідомили медики. - Сьогодні Миколу Петровича вирішено перевести зі звичайного відділення в нейрореанімацію".

Дружина Миколи Караченцова, яка постійно знаходиться поряд з ним, заявляє, що госпіталізація - планова.

"Ми лягли на планове обстеження, - повідомила Людмила Андріївна, - зробити магнітно-резонансну томографію. У реанімацію Колю перевели для того, щоб під наркозом зробити низку обстежень судин головного мозку та шиї".

Між тим, за інформацією ЗМІ, за останні півтора роки під час планових обстежень Микола Петрович жодного разу не був поміщений в реанімацію.

Нагадаємо, що в ніч на 28 лютого 2005 року Микола Петрович потрапив в ДТП. Артист отримав важку черепномозкову травму. 26 днів він пробув у комі.

Лише через два роки Караченцов вперше знову вийшов на сцену, проте повністю від страшної травми він так і не оговтався: у артиста порушені функції мови.

Life News

Зараз ви читаєте новину «Караченцов потрапив в реанімацію з важким нападом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути