Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2012 10:17

У літаку співака Вітаса відмовив двигун

У літаку співака Вітаса відмовив двигун
Артист пережив найстрашніший момент в житті Фото: vitas.com

Один з найбільш неоднозначних виконавців російської естради Вітас ледь не потрапив в авіакатастрофу. У літака, на якому летів артист, відмовив двигун.

Напередодні співак Вітас летів з гастролей на літаку, що здійснює переліт з Одеси до Москви. Однак буквально через півгодини після зльоту стюардеса повідомила, що літак здійснить посадку в міжнародному аеропорту Бориспіль під Києвом. Причиною послужила зупинка двигуна.

"Поломка гідропомпи в правому двигуні. Літак благополучно здійснив посадку о 19:05 (20:05 мск), ніхто не постраждав", - повідомив старший оперативний черговий координаційного центру авіаційних робіт з пошуку і рятування Валерій Сухаренко. Сам популярний виконавець Вітас зізнався, що сильно злякався. "Зі мною всяке траплялося, але це було найстрашніше", - заявив співак. Новий рейс до Москви був призначений на ранок 10 жовтня.

Відзначимо, що зі співаком не в перший раз відбуваються всякі небезпечні для здоров'я і життя події. Так, наприклад, пару років тому Вітас отримав травму, яку лікарі класифікували як "розрив зв'язок лівої ноги та перелом двох пальців".

За задумом артиста і режисера при виході на сцену співак повинен був зробити хитромудрий трюк і спуститися на сцену в спеціальній капсулі на парашутах. Однак під час відпрацювання руху Вітас невдало приземлився, що спричинило за собою пошкодження нижньої кінцівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російського співака Вітаса заарештували в Амстердамі за контрабанду

Улюбленцю публіки настійно рекомендували зробити термінову операцію, проте співак не захотів засмучувати своїх фанатів і повідомив, що виступить навіть з хворою ногою. У присутності 70 тисяч глядачів він виконав свою композицію і всі режисерські задуми. Це стало можливим завдяки тому, що лікарі застосували глибоку заморозку м'язів ноги. У підсумку ескулапи призначили співакові хірургічну операцію.

Зараз ви читаєте новину «У літаку співака Вітаса відмовив двигун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути